Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα


Η πρώτη εβδομάδα του Νοέμβρη μας φέρνει ενδιαφέρουσες ταινίες στις κυπριακές αίθουσες 

Ανυπομονούμε για την ταινία ωδή στους Queen από τον Bryan Singer με τον Rami Malek στο ρόλο του θρυλικού Freddie Mercury.

Bohemian Rhapsody
To ‘Bohemian Rhapsody’ είναι μια ωδή στους Queen από τον Bryan Singer, σκηνοθέτη της σειράς ταινιών ‘X-Men’, τη μουσική τους και τον ξεχωριστό τραγουδιστή τους Freddie Mercury. O Mercury αψήφησε τα στερεότυπα και τους συμβιβασμούς για να γίνει ένας από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες του πλανήτη. Η ταινία του Singer, ακολουθεί τη ραγδαία άνοδο της μπάντας μέσα από τα εμβληματικά τραγούδια και τον επαναστατικό τους ήχο. Γνωρίζουν απαράμιλλη επιτυχία, αλλά σε μια απροσδόκητη τροπή ο Freddie, περιτριγυρισμένος από κακές επιρροές, παρατάει τους Queen για να κάνει σόλο καριέρα. Έχοντας υποφέρει πολύ χωρίς τους Queen, καταφέρνει να επανενωθεί μαζί τους λίγο πριν τη συναυλία ‘Live Aid’. Ενώ έχει μόλις διαγνωσθεί ως φορέας του AIDS, ο Mercury οδηγεί με γενναιότητα την μπάντα σε μία από τις καλύτερες συναυλίες στην ιστορία της ροκ μουσικής. Οι Queen αφήνουν μια κληρονομιά που συνεχίζει να εμπνέει τους ασυμβίβαστους, τους ονειροπόλους και τους λάτρεις της μουσικής μέχρι και σήμερα. Ο πρωταγωνιστής της πολυβραβευμένης σειράς ‘Mr. Robot’, Rami Malek, ίσως στο σημαντικότερο ρόλο της καριέρας του, αναλαμβάνει να δώσει ‘σάρκα και οστά’ στον θρυλικό Freddie Mercury (η ομοιότητά τους είναι εντυπωσιακή), ενώ σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι το σενάριο υπογράφει ο Anthony McCarten, ο οποίος έχει γράψει τα σενάρια σημαντικών ταινιών όπως ‘The Theory of Everything’ και ‘The Darkest Hour’.

K Cineplex (Λάρνακα) 19.30, 22.15

 

The Nutcracker and the Four Realms

Όταν η Clara βρίσκεται σ’ ένα παράξενο και μυστήριο παράλληλο κόσμο που είναι το σπίτι της Χώρας των Νιφάδων, της Χώρας των Λουλουδιών και της Χώρας των Ζαχαρωτών,
πρέπει να διασχίσει με θάρρος το Τέταρτο Βασίλειο και να αντιμετωπίσει την τυραννική Κόκκινη Μητέρα για να ξαναφέρει την αρμονία στον αλλοπρόσαλλο κόσμο. Το κλασικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι σε μια φαντασμαγορική διασκευή σε σκηνοθεσία Lasse Hallström και Joe Johnston, με ένα all star cast στο οποίο συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι Mackenzie Foy, Keira Knightley, Morgan Freeman και με ταυτόχρονη έξοδο σε αυθεντική εκδοχή με υπότιτλους, μεταγλωττισμένη εκδοχή στα ελληνικά.

(GR) K Cineplex (Λάρνακα) 17.15 σ/κ επίσης 15.00

(EN) K Cineplex (Λάρνακα) 17.15, 19.45, 22.00 σ/κ επίσης 15.00

ΠΗΓΗ: TIME OUT CYPRUS

 

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »