Οι νέες ταινίες της εβδομάδας


Spider-Man: Into the Spider-Verse 

Ο Μάιλς είναι ένα νεαρό αγόρι, το οποίο συναντά τον Πίτερ πάρκερ, ο οποίος έρχεται στο σύμποαν μας από μια άλλη διάσταση. οι δυο τους θα συνεργαστούν και ένας νεός Σπάιντερμαν θα γεννηθεί, έτοιμος να αντιμετωπίσει το απόλυτο κακό.

 

Σκηνοθεσία: Bob Persichetti, Peter Ramsey
Πρωταγωνιστούν: Shameik Moore, Jake Johnson, Hailee Steinfeld

(GR)
K Cineplex (Λάρνακα): 17.20 σ/κ επίσης 15.00

(EN)
K Cineplex (Λάρνακα): 17.20, 19.45 σ/κ επίσης 15.00

 

Aquaman

H αποστολή του Άρθουρ Κέρι aka Aquaman να ενώσει δύο κόσμους ξεκινά με μία πρόκληση που θα δοκιμάσει τη δύναμη και το θάρρος του: πρέπει να βρει την Χαμένη Τρίαινα του Άτλαντα. Μόνο ο αληθινός Βασιλιάς της Ατλαντίδας μπορεί να την κρατήσει, αλλά ακόμα και για να τη βρει πρέπει να συνεργαστεί με την πριγκίπισσα Μίρα σε μία επικίνδυνη περιπέτεια στη στεριά και στη θάλασσα.

Μία περιπέτεια που θα τον αναγκάσει απλώς να αντικρίσει τον πραγματικό του εαυτό, αλλά και να ανακαλύψει αν είναι άξιος να πραγματοποιήσει αυτό για το οποίο ήταν προορισμένος από τότε που γεννήθηκε: Να γίνει ο άξιος βασιλιάς της Ατλαντίδας που θα σώσει τον λαό και θα γίνει ήρωας.

Σκηνοθεσία: James Wan
Πρωταγωνιστούν: Jason Momoa, Amber Heard, Willem Dafoe

K Cineplex (Λάρνακα): 17.00, 19.30, 22.15

 

White Fang 

Βασισμένη στο κλασικό μυθιστόρημα του Τζάκ Λόντον «Ο Ασπροδόντης», αυτή η απίθανη ταινία κινουμένων σχεδίων είναι ένα συγκινητικό και τρυφερό παραμύθι για τη ζωή ενός μικρού λυκόσκυλου που σιγά-σιγά εγκαταλείπει την άγρια φύση και γνωρίζει τον κόσμο των ανθρώπων, σε μια συναρπαστική περιπέτεια με φόντο την παγωμένη Αλάσκα

Σκηνοθεσία: Alexandre Espigares
Φωνές: Nick Offerman, Rashida Jones, Paul Giamatti

K Cineplex (Λάρνακα):17.30 σ/κ επίσης 15.30



Κύριες Ειδήσεις





Translate »