Οι νέες και ενδιαφέρουσες ταινίες της βδομάδας


Πρεμιέρα για την ταινία “The Possession of Hannah Grace”

Ο θάνατος είναι μόνο αρχή…

Ένας εξορκισμός εκτροχιάζεται καταλήγοντας στον θάνατο μίας νεαρής γυναίκας. Οι μήνες περνάνε και η Megan Reed (Shay Mitchell), που εργάζεται στη νυχτερινή βάρδια ενός νεκροτομείου, παραλαμβάνει μία παραμορφωμένη σωρό.

Κλειδωμένη και ολομόναχη στους υπόγειους διάδρομους, η Megan αρχίζει να έχει τρομαχτικά οράματα και υποψιάζεται ότι η σωρός μπορεί να έχει καταληφθεί από μια δαιμονική σκοτεινή δύναμη.

Ταινία τρόμου του  Diederik Van Rooijen με τους Shay Mitchell, Grey Damon, Kirby Johnson.

Σκηνοθεσία Diederik Van Rooijen
Πρωταγωνιστούν Shay Mitchell, Grey Damon, Kirby Johnson
Διάρκεια 128′
Πρεμιέρα 29 Νοεμβρίου

Πρεμιέρα για την ταινία “Creed II”

Το 2016, ο Ryan Coogler σκηνοθέτησε την ταινία ‘Creed’ με τον Michael B. Jordan να υποδύεται το ρόλο το Adonis Johnson, ο οποίος δεν γνώρισε ποτέ τον διάσημο πατέρα του, τον παγκόσμιο πρωταθλητή Βαρέων Βαρών, Apollo Creed.

Χωρίς αμφιβολία πως το μποξ τρέχει στις φλέβες του, αποφασίζει να πάει στην Φιλαδέλφεια, τόπο του θρυλικού αγώνα του πατέρα του με τον σκληρό, πρωτοεμφανιζόμενο τότε μποξέρ, Rocky Balboa, για να του ζητήσει να γίνει ο προπονητής του.

Η ταινία του Coogler εισέπραξε πολύ θετικές κριτικές και χάρισε στον Sylvester Stallone τη Χρυσή Σφαίρα Β’ Ανδρικού Ρόλου σε Δράμα για την σπουδαία ερμηνεία του. Δύο χρόνια μετά, ο Steven Caple Jr. παίρνει τη σκυτάλη της σκηνοθεσίας από τον Ryan Coogler και παρουσιάζει το σίκουελ του φιλμ που φέρει τον τίτλο ‘Creed II’.

Η ζωή έχει γίνει ένας διαρκής αγώνας ισορροπίας για τον Adonis Johnson. Εν μέσω προσωπικών υποχρεώσεων και προπόνησης για τον επόμενο μεγάλο αγώνα του, βρίσκεται απέναντι στη μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του: αυτή τη φορά θα πρέπει να αντιμετωπίσει στο ρινγκ έναν αντίπαλο που προέρχεται από το οικογενειακό του περιβάλλον. Ο Rocky Balboa βρίσκεται στο πλευρό του και μαζί θα αντιμετωπίσουν το κοινό τους παρελθόν, θ’ αναρωτηθούν για εκείνα που αξίζει να αγωνίζεται κανείς και θ’ ανακαλύψουν ότι τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την οικογένεια.

Στο ‘Creed II’ το κοινό θ’ ανακαλύψει ξανά όλα εκείνα τα στοιχεία που κάνουν κάποιο πρωταθλητή και θα θυμηθεί ότι ανεξάρτητα από τον προορισμό, κανείς ποτέ δεν μπορεί να ξεφύγει από το πεπρωμένο του.

Σκηνοθεσία Steven Caple Jr.
Πρωταγωνιστούν Michael B. Jordan, Sylvester Stallone, Tessa Thompson
Διάρκεια 103′
Πρεμιέρα 29 Νοεμβρίου

Πρεμιέρα για την ταινία “Robin Hood”

O Taron Egerton είναι ο νέος Robin Hood!

Ο κόμης Robin του Λόξλεϊ (Taron Egerton), ένας σκληραγωγημένος από τον πόλεμο Σταυροφόρος, και ο Μαυριτανός διοικητής του, Little John (Jamie Foxx), ξεκινούν μια τολμηρή εξέγερση ενάντια στο διεφθαρμένο αγγλικό στέμμα.

Ο Robin Hood, θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Σερίφη του Nottingham (Ben Mendelsohn), προσπαθώντας να βοηθήσει τους φτωχούς, όπως μόνο εκείνος ξέρει.

Ο σκηνοθέτης Otto Bathurst, σαφώς επηρεασμένος από το κινηματογραφικό στυλ του Guy Ritchie, μεταφέρει εκ νέου στη μεγάλη οθόνη την ιστορία του Ρομπέν των Δασών (έναν ήρωα που στο παρελθόν έχουν ενσαρκώσει σπουδαίοι ηθοποιοί όπως ο Kevin Costner και ο Russell Crowe) και αφηγείται μία συναρπαστική περιπέτεια που περιλαμβάνει σκληρές και καταιγιστικές μάχες, εντυπωσιακά χορογραφημένες σκηνές και έναν έρωτα κλασικό και διαχρονικό. Συμμετέχουν επίσης οι ηθοποιοί Jamie Dornan (ο Christian Grey από το ‘Fifty Shades of Grey’), Ben Mendelsohn και Paul Anderson, ενώ την Λαίδη Μάριον υποδύεται η Eve Hewson.

Σκηνοθεσία Otto Bathurst
Πρωταγωνιστούν Taron Egerton, Jamie Foxx, Jamie Dornan
Διάρκεια 116′
Πρεμιέρα 29 Νοεμβρίου

 

 

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »