Οικολογικό Νηπιαγωγείο ΤΑ ΛΟΛΙΤΑΚΙΑ: Η παραμυθένια Λολιτογεινονιά ξαναζωντανεύει αύριο το απόγευμα


Την Παρασκευή 6/12/19 θα πραγματοποιηθεί για 9η χρονιά το χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό πανηγυράκι του Οικολογικού Νηπιαγωγείου ΤΑ ΛΟΛΙΤΑΚΙ. Η Λολιτογειτονιά θα μετατραπεί σε μια παραμυθένια ονειρούπολη όπως συμβαίνει τα τελευταία 8 χρόνια.

 

Το πανηγύρι θα αρχίσει στις 6:00 το απόγευμα με το τρενάκι του Αϊ Βασίλη να χαρίζει μαγευτικές βόλτες σε μικρούς και μεγάλους στη λολιτογειτονιά . Ο δρόμος μπροστά από το σχολείο θα κλείσει και θα υπάρχουν διάφοροι σταθμοί, κάτω από τέντες, για να κεραστείτε διάφορα εδέσματα όπως ζεστά κουλούρια, αλμυρά, ζεστοί καφέδες, ζεστή σοκολάτα, χυμοί , ζεστά κάστανα , μαλλί της γριάς, σιταροπούλα, νηστίσιμα τσιμπήματα , κρασάκι, ζιβανία κ.α. Επιπλέον το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει πως ψήνονται με πρωτότυπο τρόπο διάφορα φαγητά και να τα απολαύσουμε, αφού το souvlaki expreess θα εντυπωσιάσει με το live cooking, ενώ οι μπαρίστες το 51 Coffee Bar Micro Roastery θα ετοιμάζουν στο κοινό ζεστούς καφέδες και σοκολάτες.

Με αμείωτο κέφι και ρυθμό ο dj θα μας παρασύρει σε ρυθμούς Χριστουγέννων και διασκέδασης μέσα σε ένα χιονισμένο τοπίο αφού στη λολιτογειτονιά και πάλι θα χιονίσει. Επίσης θα γίνει η εντυπωσιακή φωταγώγηση του σχολείου , τα παιδάκια θα παίξουν και θα φωτογραφηθούν με τις χριστουγεννιάτικες μασκότ με ήρωες της Disney. Ακόμη όσα παιδάκια επιθυμούν θα ζωγραφίσουν το προσωπάκι τους, και όλοι θα μπορούν να κατασκευάσουν το δικό τους λολιτογούρι 2020. Και βέβαια αποκορύφωμα της βραδιάς θα είναι ο Άι Βασίλης ο οποίο θα χαρίσει υπέροχα δώρα σε όλα τα παιδάκια.

Όλα τα πιο πάνω θα προσφέρονται δωρεάν στο κοινό και αφού δεν θα πληρώσεις κάτι, μην ξεχάσεις να αγοράσεις το λολιτογούρι 2020.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή για όλο τον κόσμο.

 

Δείτε υλικό από προηγούμενες εκδηλώσεις

Gepostet von City of Larnaka am Freitag, 1. Dezember 2017

 

Επιμέλεια άρθρου
Συντακτική ομάδα
city2



Κύριες Ειδήσεις





Translate »