Νέα μέτρα αντίδρασης: “Κόβουν” το delivery για 24 ώρες οι χώροι εστίασης και πανε στα αεροδρόμια με τα αυτοκίνητα τους


Πηγή: alphanews.live

Mε νέα δυναμικά μέτρα ετοιμάζεται να προχωρήσει η βιομηχανία της εστίασης για να εκπέμψει για ακόμα μια φορά την ισχυρή απαίτηση της για πλήρη επαναλειτουργία των κέντρων εστίασης. Καθώς οι πληροφορίες που φτάνουν κοντά τους είναι ότι ο σχεδιασμός της Κυβέρνησης είναι η σταδιακή επαναλειτουργία του τομέα περί τα μέσα Μαρτίου, το επόμενο τους βήμα θα προκαλέσει αίσθηση.

Μιλώντας στο Alphanews.Live, ο Γενικός Γραμματέας του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής ετοιμάζουν τα επόμενα τους βήματα τα οποία θα αποφασιστούν τελεσίδικα σε συνεδρίαση του συνδέσμου. Αφορούν:

-Πορεία οχημάτων τόσο στην πρωτεύουσα αλλά και προς τις εισόδους των δύο αεροδρομίων,
-24ώρη αναστολή προσφοράς διανομής κατ΄ οίκον φαγητού όπου θα επιδιωχθεί συνεργασία και με άλλες συγγενικές οργανώσεις

 

Φάνος Λεβέντης – ΓΓ ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α
«Αντιλαμβάνεστε ότι για να φτάνουμε στο σημείο να κάνουμε προτάσεις για εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, σημαίνει ότι ο κόσμος είναι σε απόγνωση. Δεν έχουν άλλα περιθώρια, νιώθουν ότι εξαντλήθηκαν τα πάντα, όπου να ναι κλείνουμε ένα χρόνο….Οπόταν αυτό που θέλουμε να περάσουμε σαν μήνυμα είναι ότι δεν έχουμε άλλα περιθώρια από το να ανοίξουμε τη μέρα που προσανατολίζονται να ανοίξουν τα κέντρα εστίασης και όχι οποιοδήποτε άλλο πισωγύρισμα.»

Οι πιο πάνω εισηγήσεις θα τεθούν ενώπιον των μελών του ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α., οι οποίοι δείχνουν αποφασισμένοι «μη αντέχοντας άλλο αυτό το δυσβάστακτο βάρος να προχωρήσουν δυναμικά εξετάζοντας και το ενδεχόμενο επέκτασης της διάρκειας των μέτρων».

 

Φάνος Λεβέντης – ΓΓ ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α
«Η εισήγηση που έχει να κάνει με το delivery είναι συμβολική γιατί είναι και τα μόνα έσοδα που κάποιοι έχουν – έστω και λίγα – και θέλουν να δείξουν με αυτό τον τρόπο, ότι θα κοπούν τα έσοδα αυτά για λίγο ώστε τα βλέμματα των αρμοδίων να κοιτάξουν προς τη βιομηχανία εστίασης.»

Το μέτρο αυτό αναμένεται να εφαρμοστεί πριν τα τέλη του τρέχοντος μηνός ενώ θα τεθούν και εισηγήσεις από τα μέλη του ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α ως προς τον τρόπο που θα ήθελαν και θα ήταν καλύτερα να επαναλειτουργήσουν.

 

Φάνος Λεβέντης – ΓΓ ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α
«Σε πολύ λίγο ο πληθυσμός της Κύπρου ενδεχομένως να περάσει από τα rapid τεστ, οπόταν αν μας διασφαλίζεται ότι ελέγχονται και εποπτεύονται τα θετικά κρούσματα, οι υπόλοιποι που κυκλοφορούμε είμαστε υγείης ως επί των πλείστων και γιατί να μην επανέλθουμε – δε λέμε στη πλήρη ομαλότητα – αλλά σε κάποια ομαλότητα…»

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »