Νέα εμπειρία κρύου καφέ στα Starbucks


Επιλογές σε δροσιστικούς καφέδες προσφέρουν τα Starbucks, από έντονο και πολύπλοκο προφίλ σε απαλό και γλυκό ανάλογα με τον τύπο και ποικιλία καφέ, τη μέθοδο παρασκευής του, καθώς και τα συνοδευτικά επιλογής (γάλα, σιρόπι, topping κλπ.).

Cold Brew – η πιο cool εκδοχή κρύου καφέ σε 3 παραλλαγές:

Starbucks Cold Brew: Ο Cold Brew στην original εκδοχή του.

Χρειάστηκαν περισσότερες από 65 προσπάθειες ώστε να δημιουργηθεί το κατάλληλο χαρμάνι για την ιδιαίτερη αυτή παρασκευή καφέ που απαιτεί χρόνο και υπομονή ώστε να αναδειχθούν τα αρώματα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του.

Αξιοποιώντας τον χρόνο – αντί για τη θερμότητα, όπως συμβαίνει με άλλες μεθόδους – μέσω της αργής εκχύλισης φρεσκοαλεσμένου καφέ σε κρύο νερό για 20 ώρες, επιτυγχάνεται μια φυσικά γλυκιά & βελούδινα απαλή γεύση με χαμηλή οξύτητα, που διατηρεί παράλληλα γεμάτο σώμα. Το χαρμάνι αυτό συνδυάζει αρμονικά κόκκους καφέ από την Κολομβία που προσδίδουν νότες σοκολάτας με Αφρικανικούς κόκκους που προσφέρουν νότες κίτρου και ελαφρώς πιο όξινο προφίλ.

Vanilla Sweet Cream Cold Brew: Ο Cold Brew αποθεώνεται με μια επιπλέον πινελιά που κάνει τη διαφορά: Μια δόση γλυκιάς κρέμας & βανίλιας στο τελείωμά του.

Cold Brew Float: Το αρμονικό πάντρεμα δύο υπέροχων ροφημάτων.

Αffogato style Frappuccino – ένα τέλειο πάντρεμα δύο υπέροχων γεύσεων:
Σε μια από τις αγαπημένες βασικές γεύσεις Frappuccino (caramel, mocha και άλλες) οι baristas προσθέτουν στο τέλος μια δόση ζεστού espresso που απογειώνει το τελικό αποτέλεσμα. Έμπνευση για το Affogato style αποτελεί ένα Ιταλικό επιδόρπιο από παγωτό που κυριολεκτικά «πνίγεται» σε espresso. Στα Frappuccino η προσθήκη μιας δόσης ζεστού espresso αντισταθμίζει τη γλυκύτητά τους και ισορροπεί τέλεια με τον πάγο. Η επιλογή Affofago Style μπορεί να προστεθεί σε οποιοδήποτε Frappuccino διευρύνοντας ακόμη περισσότερο τις επιλογές σε διαφορετικές γευστικές προτάσεις

Πηγή: Inbusiness.com



Κύριες Ειδήσεις





Translate »