Μια χαλαρή μέρα στο παραλιακό ξενοδοχείο Princess Beach Hotel


Αυτήν την βδομάδα ανατρέπουμε τα δεδομένα και κάνουμε στροφή 180 μοιρών. Αυτήν την βδομάδα λοιπόν θα επισκευτούμε κάποιο χωριό αλλά θα παραμίνουμε στην πόλη μας.

Μια γρήγορη ματιά στην περιοχή Ορόκλινης θα σε κάνει να το δείς με διαφορετική οπτική γωνία την χαλάρωση σου για αυτό το Σαββατοκυρίακο.

Related image

Η Ορόκλινη βρίσκεται οκτώ χιλιόμετρα περίπου βορειοανατολικά της πόλης της Λάρνακας. Bρίσκεται σε ύψωμα, στους πρόποδες χαμηλού πεταλόσχημου λόφου, σε ύψος περίπου 50 μ. πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Η Ορόκλινη δέχεται μια μέση ετήσια βροχόπτωση γύρω στα 340 χιλιοστόμετρα.Το χωριό με μεγάλες αυξήσεις του πληθυσμού κατάφερε να γίνει μια μεγάλη και αναπτυσσόμενη κοινότητα.Σύμφωνα με την απογραφή του 2011 είχε 6134 κατοίκους

Διαμονή

Το πρόσφατα ανακαινισμένο Princess Beach Hotel προσφέρει πολυτέλεια σε προσιτές τιμές, μόλις λίγα βήματα μακριά από τη Μεσόγειο Θάλασσα, στην καρδιά της περιοχής για φαγητό και νυχτερινή ζωή.Το Princess Beach Hotel βρίσκεται στην παραθαλάσσια περιοχή Ορόκλινη  και μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά από την κοσμοπολίτικη πόλη της Λάρνακας. Είναι το απόλυτο παραθαλάσσιο θέρετρο και  προορισμός. Νιώστε σαν στο σπίτι σας όταν μείνετε σε αυτό το όμορφο παραλιακό ξενοδοχείο.

Λεπτομέρειες-δωμάτια


Τα 138 όμορφα διακοσμημένα δωμάτια, από τα οποία 24 δωμάτια με θέα στην ενδοχώρα, 43 δωμάτια Sea-View, 66 Bungalows Side Sea View και 5 superior δωμάτια με θέα στη θάλασσα. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν καλωδιακή / δορυφορική τηλεόραση, μπαλκόνι (ή βεράντα), κλιματισμό (ζεστό / κρύο), τηλέφωνο άμεσης κλήσης, πιστολάκι μαλλιών, ραδιόφωνο, ιδιωτικό μπάνιο και θυρίδα ασφαλείας (επιπλέον χρέωση). Μίνι ψυγείο, Wi-Fi (επιπλέον χρέωση), παροχές για τσάι και καφέ, ξυπνητήρι, Σίδερο / σιδερώστρα (κατόπιν αιτήματος)

Για φαγητό και ποτό

Ένα όνειρο, εξερευνήστε και απολαύστε την φιλοξενία στο Princess Beach Hotel. Αφεθείτε στον Queen Beach Restaurant. Ένα ιδανικό μέρος για έναν αξέχαστο γάμο, ακριβώς πάνω στην παραλία ή ίσως να χαλαρώσετε στο Beach Bar απολαμβάνοντας το μεσογειακό ηλιοβασίλεμα απολαμβάνοντας το αγαπημένο σας κοκτέιλ !

Αποστάσεις

 

Η Ορόκλινη συνδέεται στα νοτιοδυτικά με τον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Αμμοχώστου, στα βορειοδυτικά με τα λατομεία και τα μεταλλεία που βρίσκονται μεταξύ της Ορόκληνης και των χωριών Τρούλλοι και Αβδελλερό. Στα βορειοανατολικά με το διπλανό μικτό χωριό της Πύλας που απέχει περίπου 3 χμ. Στα βόρεια βρίσκεται το μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου του Μαυροβουνίου που βρισκόταν στην ακμή του κατά την Ενετοκρατία. Στα δυτικά συνδέεται με το χωριό Λειβάδια.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »