Μια πρωτοπόρα ιδέα επιχείρησης έχει φτάσει στην πόλη της Λάρνακας


Ένα πρωτότυπο concept επιχείρησης κάνει την εμφάνιση του τις τελευταίες μέρες στη Λάρνακα, στην οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 18. Η μοναδικότητα του πηγάζει, κυρίως από το γεγονός ότι δεν έχει την ομοιότητα που έχουν οι υπόλοιπες επιχειρήσεις που υπάρχουν στην Κύπρο και ιδιαίτερα στην πόλη της Λάρνακας.

Συγκεκριμένα αναφερόμαστε στο σημείο, όπου οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν conteiner για την κατασκευή της αντί των συνηθισμένης μορφής κατασκευαστικών υλικών, ενώ η επιχείρηση έχει πάρει το ονομασία 40 Feet EST 2018.

Η ιδέα ,αλλά και η κατασκευή είναι άκρως πρωτοπόρα για τα κυπριακά δεδομένα και συνάμα θεαματική, καθώς τέτοιου είδους επιχειρήσεις μπορεί να αντικρίσει κανείς μόνο στο εξωτερικό, ενώ μάλιστα κατασκευές αυτής της μορφής είναι αρκετά διαδεδομένες χωρίς να φαίνεται καθόλου παράξενο.

Η συγκεκριμένη ιδέα επιχείρησης λειτουργεί κυρίως σαν Drive Through και προσφέρει κρύα και ζεστά ροφήματα, donads , sandwich και διάφορα αλμυρά εδέσματα. Μέσα από τις φωτογραφίες αλλά και την όλη ιδέα θα λέγαμε ότι η εικόνα του καταστήματος θυμίζει και είναι βγαλμένη λίγο ή πολύ από παρόμοιες επιχειρήσεις που υπάρχουν στους δρόμους της Αμερικής.

Θα λέγαμε ότι είναι συναρπαστική και συνάμα μια εξαιρετική ιδέα κυρίως για την πόλης της Λάρνακας, καθώς η πόλη, αλλά και η Κύπρος γενικά έχει ανάγκη και από αυτής της εικόνας επιχειρήσεις , καθώς χαρακτηρίζονται από την δική τους μοναδικότητα και ευχόμαστε να δούμε περισσότερες τέτοιες ιδέες να υλοποιούνται στην πόλη μας.

Επιμέλεια
Νίκη Μιχαήλ
(Δημοσιογράφος)

 

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »