Μια βραδιά αλ α ιταλικά στην πόλη μας


Μια άκρως ιταλική βραδιά βρίσκεται ανάμεσα στα στενά της Λάρνακας. Μια ατμόσφαιρα που σε παραπέμπει σε άλλα μέρη. Μια ποιότητα που έλκει ακόμη και του ποιο απαιτητικούς ουρανίσκους αλλά και μια αίσθηση που επηρεάζει και τα ποιο ιδιότροπα άτομα.

Το Larnaka Going Out έψαξε και σου βρήκε τα 3 top ιταλικά εστιατόρια της Λάρνακας και στα προτείνει.

Marzano

marzano

Με μια ιταλική φινέτσα τα πιάτα στο Marzano  σταματούν το χρόνο και σε ταξιδεύουν στην Ιταλία. Τα γευστικά πιάτα που σερβίρονται στο χώρο καθηλώνουν  κάθε έννοια της ιταλικής κουζίνας. Τα Marzano δίνει παλμούς στο χώρο και ικανοποιεί ακόμη και τους υψηλούς απαιτήσεων ουρανίσκους. Ο εξαίσιος σεφ, τα γευστικά πιάτα αλλά και υπέροχος διακοσμημένος χώρος θα σε κάνει να γίνει το αγαπημένο σου στέκι. Στο χώρο θα βρείτε μοναδικούς πίνακες τους οποίους μπορείς να αγοράσεις.

(24 657000/020 ) Kalogreon 4, Larnaca Δ-Κ 12:00 μ.μ. – 12:00 π.μ.

 

Aldente

aldente

Η ανθεκτική ιταλική κουζίνα στα  Aldente δίνει μια εκθαμβωτική αντίληψη Ιταλίας. Ο υπέροχος διακοσμημένος χώρος και τα εξαίσια πιάτα δίνουν  μια διαφορετική όψη στην περιοχή. Μετά από την υπέροχη γαστρονομική εμπειρία μπορείς να λήξεις το γεύμα σου με κάποιο από τα ιταλικά γλυκά που προσφέρονται στο μενού. Το Aldente είναι ένας πανέμορφος, ατμοσφαιρικός χώρος, με πολύ καλή κουζίνα και ταλαντούχο σεφ. Μετά το γευστικό Ιταλικό ταξίδι, μπορείς να απολαύσεις τη βόλτα σου στον παραλιακό πεζόδρομο των Φοινικούδων, με θέα το γαλάζιο της θάλασσας.

(24 664540) Φοινικούδες, Λάρνακα Δ-Κ

 

Ristorante Spaghetteria Italia

italia-food

Η υπέροχη γευσηδρομία της ιταλικής κουζίνας βρίσκεται στο Ristorante Spaghetteria Italia. Η φιλόξενη ατμόσφαιρα, η διακόσμηση του χώρου, οι  υπέροχες δημιουργίες  του chef ολοκληρώνουν ένα εξαίσιο πακέτο για την εντύπωση κάθε  επισκέπτη. Εκτός από το υπέροχο φαγητό που παρέχει, μπορείς  συνδυάζεις το γεύμα σου με ένα από τα κρασιά που σου προτείνει το Ristorante Spaghetteria italia.

(24 629450) Odos Stylianou Lena 50-51,Λάρνακα Δ-Κ 12:00 μ.μ. – 3:00 μ.μ., 6:00 μ.μ. – 11:00 μ.μ.

 

Γράφει η Xριστίνα Γιώργαλλου

christina-giorgallou_avatar_1473442968-96x96-1



Κύριες Ειδήσεις





Translate »