Με πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα θα γιορτάσει ο Δήμος Αραδίππου φέτος τα Χριστούγεννα!


Στο πνεύμα των Χριστουγέννων η Αραδίππου γιορτάζει και αλλάζει ρυθμούς, διάθεση και χρώμα

 

Κυριακή 1η Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 16.00 χριστουγεννιάτικη παρέλαση. Η παρέλαση στην οποία συμμετέχουν οργανωμένα σύνολα και σχήματα της πόλης θα ξεκινήσει από το Μνημείο Ηρώων και θα καταλήξει στην πλατεία Αποστόλου Λουκά.

Εκεί γύρω στις 17.00 θα πραγματοποιηθεί η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου από τον Δήμαρχο Αραδίππου, κ. Ευάγγελο Ευαγγελίδη.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει μουσικό και χορευτικό πρόγραμμα από διάφορα σύνολα, ενώ ο ΄Αη Βασίλης θα χαρίζει γλυκά στα παιδιά. Δραστηριότητες για τα μικρά παιδιά όπως προσωπογραφίες, Bubble Show και μουσικοχορευτική παράσταση με παιδικές φιγούρες. Θα λειτουργήσει αγορά με χριστουγεννιάτικα περίπτερα με λιχουδιές, ροφήματα, χειροτεχνίες κ.ά.

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου η ώρα 11.00 – 13.00 και 15.00 – 20.00 η «Οδός Χριστουγέννων» θα διεξαχθεί στη λεωφόρο Αρχ. Μακαρίου. Ψυχαγωγικό πρόγραμμα με μουσική και χορούς από σύνολα και φορείς του Δήμου, ενώ θα λειτουργήσει επίσης χριστουγεννιάτικη αγορά. Χριστουγεννιάτικα παραμύθια, ταχυδακτυλουργική παράσταση Bubble Show και Fire Show, προσωπογραφίες, φωτογράφηση με χριστουγεννιάτικες φιγούρες, ξυλοπόδαρος, ταχυδρομείο του ΄Αη Βασίλη και παρασκευή γλυκών.

 

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, η ώρα 15.00 και 16.30 διπλή παράσταση του παιδικού θεατρικού έργου «Πινόκιο» από το Θέατρο Αντίλογος στο Δημοτικό Θέατρο του Λυκείου Αραδίππου «Τάσος Μητσόπουλος».

΄Ολες οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν για το κοινό.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »