“ ΜΑΜΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ!!” Της Ελένης Ράντου σε σκηνοθεσία Θοδωρή Νικολαίδη


ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΑΛΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 20:30

Το θέατρο ΑΝΕΜΩΝΑ συνεχίζει με επιτυχία τις παραστάσεις του στη Λευκωσία κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 20:30 και Κυριακή στις 19:00 με το υπέροχο νεοελληνικό έργο που στην Αθήνα είχε γνωρίσει τεράστια επιτυχία και παιζόταν για τρεις συνεχόμενες χρονιές.  Το θέατρο ΑΝΕΜΩΝΑ για 1 μοναδική παράσταση θα περιοδεύσει στη Λάρνακα 21/2 στις 20:30 στο θέατρο Σκάλα.  Για πληροφορίες στο 70007721.

Η γλυκόπικρη αυτή κωμωδία χαρακτηρίζεται από πολλές στιγμές γνήσιου, έξυπνου και διεισδυτικού χιούμορ, όπως και αυθεντικής συγκίνησης.  Ένα έργο που χαρίζει απλόχερα το γέλιο με τις έξυπνες ατάκες αλλά την ίδια στιγμή σου κλείνει το μάτι, σε προκαλεί να αναλογιστείς αν εσύ ο ίδιος ευθύνεσαι για τα αδιέξοδα σου και όχι οι άλλοι, όχι η ίδια η ζωή!

ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: Η Ζωή είναι μητέρα, κόρη, σύζυγος και δασκάλα χορού. Όλα ανατρέπονται όταν ερωτεύεται τον καθηγητή των φυσικομαθηματικών που χτυπάει με το αυτοκίνητο της στο κέντρο της Αθήνας. Εκεί ακριβώς, θυμάται ότι είναι προτίστως “γυναίκα”. Ο έφηβος γιος της, μαθητής Λυκείου, που προσπαθεί να περάσει το μάθημα φυσικής, ψάχνει την ερωτική του ταυτότητα και άθελα του θα αποτελέσει την τρίτη πλευρά του.. τριγώνου! Ο σύζυγος της Ζωής είναι τροχονόμος στο επάγγελμα, πατέρας και στιχουργός..στην καρδιά! έχει στα σκαριά ένα τραγούδι που το προορίζει για μεγάλο λαϊκό σουξέ. Εν τη αφελεία του, βρίσκει την πηγή της έμπνευσης του στον αντίζηλο του και εραστή της γυναίκας του! Σχηματίζονται έτσι οι άλλες δύο πλευρές του.. τετραγώνου! Ο νεαρός καθηγητής, ανήσυχο μυαλό που αντιλαμβάνεται τον κόσμο μέσα από τους νόμους της φύσης, θα γίνει άθελά του ο ίδιος το..μήλο της έριδος καθώς μελετά το..μήλο του Νευτωνα! Στο σπίτι ζει και μια κουφή γιαγιά, η μητέρα της Ζωής, που περνάει τις ώρες της αγκαλιά με το κινητό της τηλέφωνο. Είναι ίσως η μόνη που ακούει την μπόρα που έρχεται! Οι ζωές τους θα συγκρουστούν με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο μέσα σε ένα υπαρξιακό..μποτιλιάρισμα που προκαλεί το μοιραίο τρακάρισμα στο κέντρο της Αθήνας! Οι κωμικοτραγικές καταστάσεις που ξετυλίγονται με καταιγιστικό ρυθμό, καθιστούν το έργο συναρπαστικό!

Πρωταγωνιστούν: Μαρία Μιχαήλ, Μαρίνος Ξενοφώντος, Γιώργος Τζωρτζής, Έλενα Ευσταθίου, Γιάννα Λευκάτη, Κωνσταντίνος Δημητρίου, Ελεονώρα Βασιλείου

Σκηνικά-Κοστούμια: Μαρίζα Παρτζίλη

Φωτιστικός Σχεδιασμός: Βασίλης Πετεινάρης

Μουσική Επιμέλεια: Θοδωρής Νικολαίδης

Χορογραφίες: Αντιγόνη Τασουρή

Μακιγιάζ: Γιώτα Τσιολάκκη

Φωτογραφία: Παντελής Χατζημηνάς

Εκτέλεση Φωτισμού-Ήχου: Έλενα Γιώργαλλου

Γραφικά: Θεοδώρα Πέτρου

 

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ: ΘΟΚ

Χορηγός Επικοινωνίας: ΡΙΚ

Στηρίζουν: ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ, THOROX, CONELLE, FRESCO

Κρατήσεις: 70007721

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »