Κυριακή σήμερα, πάμε κινηματογράφο με τα παιδιά μας


Όμορφη ημέρα σήμερα, μετά από ένα τετραήμερο βροχών και κακοκαιρίας και σίγουρα οι μικροί μας φίλοι πέραν από την εξόρμηση σε παραλίες, πάρκα και παιδότοπους το απόγευμα ίσως κάποιοι επιλέξετε να περάσετε το απόγευμα σας στον κινηματογράφο.

Το Larnaka Going Out σας ενημερώνει για κάποιες παιδικές ταινίες που παίζουν σήμερα στον κινηματογράφο.

ZOOTOPIA (GR)

Αποτέλεσμα εικόνας για ZOOTOPIA (GR)Οθόνη: 5
Είδος: Κινούμενα Σχέδια
Σκηνοθεσία: Byron Howard Rich Moore
Πρωταγωνιστούν: Ginnifer Goodwin, Idris Elba, Jason Bateman

ΙΣΤΟΡΙΑ

Η Ζωοτόπια είναι μια μοντέρνα μετρόπολις των ζώων, μια πόλη δίχως προηγούμενο. Ένα μέρος όπου ζώα κάθε λογής ζουν το ένα δίπλα στο άλλο. Από τον μεγαλύτερο ελέφαντα, ως τον μικρότερο σκίουρο, όλα είναι εδώ. Αλλά όταν καταφτάνει η φύση αισιόδοξη αστυνόμος Τζούντι Χοπς, ανακαλύπτει ότι είναι η πρώτη λαγός στο αστυνομικό σώμα, αποτελούμενο από σκληροτράχηλα, μεγάλα ζώα. Αποφασισμένη να αποδείξει την αξία της, βρίσκει την ευκαιρία να αναλάβει μια υπόθεση, ακόμα κι αυτό τη ζευγαρώνει με έναν εξυπνάκια αλεπούδο, τον Νικ Γουάιλντ. Μπροστά τους έχουν μονάχα 48 ώρες να λύσουν το μυστήριο, ώστε να βρεθεί ένα ζώο που εξαφανίστηκε. 

MOANA (GR)

Αποτέλεσμα εικόνας για MOANA (GR)Οθόνη: 2
Είδος: Κινούμενα Σχέδια
Σκηνοθεσία: Ron Clements Don Hall
Πρωταγωνιστούν: Auli’i Cravalho, Dwayne Johnson, Rachel House

ΙΣΤΟΡΙΑ

Στην αρχαία Ωκεανία του Νότιου Ειρηνικού, η νεαρή Μοάνα Γουαϊλκίκι, μοναχοκόρη του αρχηγού μιας μακράς γενιάς ναυτικών, σαλπάρει για την αναζήτηση ενός μυθικού νησιού. Κατά τη διάρκεια του δύσκολου ταξιδιού της, βρίσκει τον κατάλληλο σύμμαχο στο πρόσωπο ενός ημίθεου, του Μαουΐ.

 

THE LEGO BATMAN MOVIE (GR)

Αποτέλεσμα εικόνας για THE LEGO BATMAN MOVIE (GR)Οθόνη: 6
Είδος: Κινούμενα Σχέδια
Σκηνοθεσία: Chris McKay
Πρωταγωνιστούν: Jenny Slate, Ralph Fiennes, Rosario Dawson

ΙΣΤΟΡΙΑ

Στο Γκόθαμ ζυμώνονται μεγάλες αλλαγές κι αν ο Μπάτμαν θέλει να σώσει την πόλη από την εχθρική κατάληψη του Τζόκερ, ίσως πρέπει να αφήσει πίσω το μοτίβο του μοναχικού εκδικητή, να μάθει να συνεργάζεται με άλλους, και ίσως… ίσως έτσι… να καταφέρει να χαλαρώσει. 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »