Κατακλυσμός Λάρνακας 2019: Οι καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν φέτος


Η Λάρνακα γιορτάζει με ένα πλούσιο εξαήμερο πρόγραμμα εκδηλώσεων τον φετινό Κατακλυσμό 

Κατακλυσμός σημαίνει Λάρνακα και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Δήμος της πόλης ετοίμασε ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων με κύριο γνώμονα την παράδοση αφού Κατακλυσμός Λάρνακας σημαίνει παράδοση και κουλτούρα.

Η Λάρνακα, η μοναδική πόλη της Κύπρου που γιορτάζει τον Κατακλυσμό για έξι ολόκληρες ημέρες μας περιμένει στις Φοινικούδες με δύο εξέδρες εκδηλώσεων μία στην παραλία των Φοινικούδων και μία στην Πλατεία Ευρώπης όπου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε χορευτικά και μουσικά σχήματα με παραδοσιακούς και άλλους χορούς. Παράλληλα, κύριο μέλημα του Δήμου Λάρνακας είναι η παράδοση του τόπου μας κι έτσι και φέτος στον χώρο των εκδηλώσεων θα λειτουργήσουν περίπτερα όπου θα παρουσιάζονται παραδοσιακά επαγγέλματα του τόπους μας, προϊόντα και ό,τι άλλο έχει να κάνει με την κουλτούρα της Κύπρου.

Ο Κατακλυσμός της Λάρνακας αναμένεται πως θα κλέψει και φέτος τις εντυπώσεις αφού ο Δήμος προσκάλεσε και φέτος αγαπημένους Ελλαδίτες και Κυπρίους καλλιτέχνες αλλά και νέα και παλαιότερα μουσικά σχήματα που θα ανέβουν στη σκηνή για να μας διασκεδάσουν. Ο Κατακλυσμός Λάρνακας θα διαρκέσει έξι ολόκληρες ημέρες και θα αρχίσει την Παρασκευή 14 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 19 Ιουνίου.

Οι καλλιτέχνες που θα απολαύσουμε φέτος:

Παρασκευή 14 Ιουνίου – Έναρξη Κατακλυσμού 
Μιχάλης Χατζημιχαήλ-Άντρη Καραντώνη με παραδοσιακές μουσικές και τραγούδια από την Κύπρο και την Ελλάδα

Σάββατο 15 Ιουνίου 
Κυπριακό Μουσικό Σχήμα με τον Δημήτρη Φανή
Συναυλία με τον Σταν

Κυριακή 16 Ιουνίου 
Συναυλία με τους: Κατερίνα Κούκα, Στέλιο Διονυσίου, Στέλλα Γεωργιάδου και Κώστα Χατζηχριστοδούλου

Δευτέρα 17 Ιουνίου 
Μεγάλη συναυλία με τον Νίκο Μακρόπουλο

Τρίτη 18 Ιουνίου 
Συναυλία με Κύπριου καλλιτέχνες όπως το παραδοσιακό συγκρότημα Αιγιοπελαγίτικα και το μουσικό σχήματα του Χρίστου Φιλίππου μαζί με χορευτικά όπως και κάθε μέρα των εορτασμών.

Τετάρτη 19 Ιουνίου 
Συναυλία με το κυπριακό μουσικό σχήμα Triple Love και No Hugs ενώ οι εορτασμοί θα κλείσουμε με συναυλία από τον Γιώργο Σαμπάνη.

 

Check In Cyprus - Αρχική



Κύριες Ειδήσεις





Translate »