Κανονικά η συναυλία της Ελένης Φουρέιρα σήμερα στις 18:00 – Δείτε τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (pics)


Η αγαπημένη τραγουδίστρια έρχεται να παρασύρει το κοινό στους ρυθμούς του και να μας προσφέρει μια όμορφη Χριστουγεννιάτικη βραδιά. Η πολυαναμενόμενη συναυλία θα διεξαχθεί σήμερα Παρασκευή στις 18:00 στην Πλατεία Παλλάς.

Ήδη όπως θα δείτε από τις φωτογραφίες της ιστοσελίδες μας οι εργασίες στην Πλατεία Παλλάς για το στήσιμο της εξέδρας έχουν ξεκινήσει από το πρωί και εκτός απροόπτου το κοινό θα απολαύσει σήμερα το απόγευμα την αγαπημένη τραγουδίστρια.

Ανακοίνωση Δήμου για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις 

Η Πλατεία Παλλάς θα παραμείνει κλειστή για την κυκλοφορία, από την Παρασκευή 28/12/2018 και ώρα 11.00μ.μ. μέχρι το Σάββατο 29/12/2018 και ώρα 6.00π.μ. Επίσης θα παραμείνουν κλειστοί και οι πάροδοι που οδηγούν σε αυτή.

Κατά την περίοδο των πιο πάνω ρυθμίσεων θα τοποθετηθούν τα κατάλληλα σήματα τροχαίας , απαγορευτικές και κατευθυντήριες πινακίδες παράκαμψης. Παράλληλα θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την απρόσκοπτη διακίνηση των οχημάτων έκτακτης ανάγκης.

Παρακαλείται το Κοινό όπως συμμορφώνεται στις υποδείξεις της Τροχαίας, της Τροχονομίας του Δήμου Λάρνακας και στα σήματα τροχαίας.

Image may contain: text



Κύριες Ειδήσεις





Translate »