’Ιδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου: Σήμερα η Γιορτή Αγάπης και Ανθρωπιάς στο Δημοτικό Κήπο Λάρνακας-Γίνε Εθελοντής, Μοίρασε Χαμόγελα


Γιορτή Αγάπης και Ανθρωπιάς 2019
Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019 – Δημοτικός Κήπος Λάρνακας

 

Η Γιορτή Αγάπης και Ανθρωπιάς είναι μια γιορτή για μικρούς και μεγάλους. Με πολλά παιχνίδια, δώρα, μουσική, διασκέδαση, φαγητό και ποτό. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν από το ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου για την στήριξη παιδιών και νέων που πάσχουν από μακροχρόνιες ασθένειες και πρέπει να μεταβούν στο εξωτερικό για θεραπεία.

Το ΙΔΡΥΜΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Α. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ είναι ένα φιλανθρωπικό Ίδρυμα με πέραν των 2100 εγγεγραμμένων μελών που στόχο έχει την οικονομική βοήθεια παιδιών και νέων με χρόνιες παθήσεις και την οικονομική στήριξη τους στην προσπάθειά τους να προσφέρουν στον εαυτό τους ένα καλύτερο μέλλον καθώς επίσης και άλλες αγαθοεργίες.

Το Ίδρυμα είναι στην μνήμη της Χριστίνας Α. Αποστόλου που απεβίωσε, σε ηλικία 44 χρόνων, την 01/01/2006 μετά από μια μακρόχρονη και άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Ιδρύθηκε για να στηρίζει παιδιά και νέους με χρόνιες παθήσεις που πρέπει να μεταβούν στο εξωτερικό για θεραπεία. Η Γιορτή Αγάπης και Ανθρωπιάς αποτελεί μια από τις κύριες πηγές εσόδων του Ιδρύματος μας για να συνεχίσει το έργο του.

Να είστε όλοι εκεί εκείνη την μέρα! Ο κάθε ένας και η κάθε μια μπορεί να γραφτεί εθελοντής / εθελόντρια για να βοηθήσει στην επιτυχία της εκδήλωσης.

 

Γίνε Εθελοντής στην Γιορτή Αγάπης και Ανθρωπιάς – Μοίρασε Χαμόγελα



Κύριες Ειδήσεις





Translate »