Θεατρική παράσταση ”ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΔΕΝ ΜΙΛΩ”


Η Θεατρική ομάδα «Παράβαση» Λυμπιών έρχεται στην πόλη της Λάρνακας για μία και μόνο παράσταση. Η κωμωδία «Δεν ακούω Δεν βλέπω Δεν μιλώ» του Γιώργου Θεοδοσιάδη, σε Διασκευή και Σκηνοθεσία του Σοφοκλή Σοφοκλέους, έχει αποσπάσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Μια παράσταση γεμάτη γέλιο, χιούμορ, συγκίνηση αλλά και με πολλά μηνύματα που δεν πρέπει να τη χάσει κανένας.

 

Τρεις φίλοι, ένας τυφλός, ένας κουφός και ένας μουγγός, ζουν μαζί κι αντιμετωπίζουν από κοινού τις αντιξοότητες που δημιουργεί η καθημερινότητα και οι ειδικές τους δυνατότητες. Κάποια στιγμή μπαίνει στη ζωή τους μια κοπέλα γεμάτη δύναμη και αισιοδοξία, ένας άγγελος της αγάπης και όλα αλλάζουν. Το έργο «Δεν ακούω, Δεν βλέπω, Δεν μιλώ», είναι εμπνευσμένο από έναν παλιό ινδικό μύθο για την υπομονή και τη μακροθυμία απέναντι στις δυσκολίες της ζωής, είναι μια πολύ ιδιαίτερη και ξεκαρδιστική κωμωδία. Ταυτόχρονα, όμως είναι ένα έργο για τη συντροφικότητα, την αγάπη, την εκτίμηση, τη φιλία, τον καθημερινό αγώνα και την αισιόδοξη προσέγγιση της ζωής.

 

Αναγκαία η προσκόμιση safe pass. Θα τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον Covid-19. Τιμή εισιτηρίου €10. Παιδιά κάτω των 12 ετών €5.
Χώρος: Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας «Γ. Λυκούργος»
Έναρξη: 6:00μ.μ.
Κρατήσεις:
Πληροφορίες: 99762891

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »