Η νέα παραγωγή της WeAreMusic έρχεται από τις 2 μέχρι τις 5 Μαΐου στο αμφιθέατρο του πανεπιστημίου UCLan Cyprus


Ένα μιούζικαλ διαφορετικό από όλα τα άλλα. Διαδραστικό, αντίθετο και πρωτοποριακό. Το «OMG! Ένα αντίθετο μιούζικαλ» έρχεται από την WeAreMusic και παρουσιάζει η Πετρολίνα.

 

 

Πρόκειται για τη νέα παραγωγή της καλλιτεχνικής ομάδας, που επιστρέφει δυναμικά με ένα νέο έργο που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους. Η ιστορία του, ασχολείται με τις φιλίες που αλλάζουν γρήγορα, ειδικότερα στην εφηβεία. Τι θα συνέβαινε αν είχε κανείς τη δύναμη να αλλάξει πράγματα και καταστάσεις; Τι γίνετε όταν αποφασίζει να αλλάξει παρέα και βγαίνει με τα δημοφιλή παιδιά του σχολείου και μια εφεύρεση που αλλάζει τα πράγματα στην αντίθετη τους κατάσταση; Εάν η καφετέρια μπορεί να μετατραπεί σε ένα εστιατόριο πέντε αστέρων και η προπόνηση μπάσκετ μπορεί να μετατραπεί σε πάρτι για fast food, σίγουρα μπορεί να αλλάξει την φίλη σου πίσω στον χαρακτήρα που είχε … σωστά;  Το μιούζικαλ διαπραγματεύεται θέματα όπως η φιλία, η αποδοχή και πώς μπορεί κανείς να ανακαλύψει τον εαυτό του.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της παράστασης αποτελεί το αποτέλεσμα της συνεργασίας με την αμερικανική εταιρία CUE Live, για την πραγματοποίηση της παράστασης στο επίπεδο του “Audience Engagement”. Γεγονός που δίνει στο κοινό τη δυνατότητα να συμμετέχει κατεβάζοντας στο κινητό του μια εφαρμογή και με τη χρήση υπέρηχων θα ενεργοποιούνται οι συσκευές των θεατών για να μπορούν να συμμετέχουν, σε συγκεκριμένα σημεία της παράστασης. Θα κληθούν επίσης να ψηφίσουν, καθορίζοντας τη  συνέχεια του έργου.

 

Οι συντελεστές της παράστασης είναι:

Σκηνοθεσία: Μικαέλλα Θεοδουλίδου

Βοηθός Σκηνοθέτη: Χριστίνα Πασχαλίδου

Κείμενο: Ανδρέας Αναστασίου

Επιμέλεια Κειμένου: Μικαέλλα Θεοδουλίδου

Μουσική, Ενορχηστρώσεις: Ανδρέας Αναστασίου

Στίχοι: Ανδρέας Αναστασίου, Χριστίνα Πασχαλίδου

Φωνητική Εναρμόνιση: Λουκία Λαζάρου

Χορογραφίες και Κινησιολογία: Άντρια Χρήστου

Οργάνωση Παραγωγής: Διαμάντω Αναστασίου

Σχεδιασμός Φωτισμού: Καρολίνα Σπύρου

Ηχοληψία: Μάριος Γεωργίου

Σχεδιασμός Αφίσας / Γραφικά: Μάριος Κουρουφέξης

3D visuals: Γιώργος Γεωργίου

Προβολή & Επικοινωνία: Δήμητρα Γεωργίου

Διεύθυνση Παραγωγής: Ανδρέας Αναστασίου

 

Μια παραγωγή της WeAreMusic Publishing and Management, Λάρνακα 2019

 Η πρεμιέρα της παράστασης θα δοθεί στις 2 Μαΐου στις 20:00 στο αμφιθέατρο του πανεπιστημίου UCLan Cyprus. Παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στις 3 Μαΐου στις 20:00, 4 Μαΐου στις 18:00 και Κυριακή 5 Μαΐου στις 11:00 στο αμφιθέατρο του πανεπιστημίου UCLan Cyprus.

 

Εισιτήρια πρoπωλούνται στο www.tickethour.com.cy, προπώληση €8 και €15 με CD που περιλαμβάνει τα πρωτότυπα τραγούδια της παράστασης, εισιτήριο online €10 και στην είσοδο €12.

Περισσότερες πληροφορίες στο 96767041.

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »