Η δημιουργική ταβέρνα “Το Πατρικόν” μετακομίζει


Το βραβευμένο εστιατόριο της Λάρνακας αλλάζει σύντομα στέγη διατηρώντας της φιλοσοφία του 

 

 

Η δημιουργική ταβέρνα “Το Πατρικόν” στην Τερσεφάνου τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί ως το εστιατόριο που αναδεικνύει την κυπριακή κουζίνα και τα προϊόντας της με ένα απόλυτα δημιουργικό τρόπο. Το ταλέντο, η φαντασία αλλά και η αγάπη του Κυριάκου Φώκου μας μας εκπλήσσει συνεχώς με τις πρωτότυπες και δημιουργικές συνταγές του που παντρεύουν την παράδοση με το σήμερα και τις αυθεντικές κυπριακές γεύσεις με πιο μοντέρνες πινελιές.

Η δημιουργική ταβέρνα “Το Πατρικόν” από την 1η Μαΐου γυρίζει σελίδα και μετακομίζει σε ένα νέο χώρο όπου θα συνεχίσει να αναδεικνύει την κυπριακή κουζίνα με ένα μοναδικό και δημιουργικό τρόπο όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Ο νέος χώρος όπου θα στεγαστεί “Το Πατρικόν” βρίσκεται μόλις 200 μέτρα μακριά από τον υφιστάμενο χώρο, στην πλατεία του χωριού Τερσεφάνου της επαρχίας Λάρνακας και είναι μεγαλύτερος από τον προηγούμενο.

Πρόκειται για ένα αναπαλαιωμένο παλιό αρχοντικό σπίτι, πρώην καφενείο, με εξωτερική υπερυψωμένη αυλή που θα διατηρήσει την αισθητική και διακόσμηση του «Πατρικού» όπως ακριβώς το γνωρίζουμε με τα ίδια στοιχεία της κυπριακής παράδοσης με μία μίνιμαλ φιλοσοφία όπου ξεχωρίζουν το καρπασίτικο τραπεζομάντηλο και η απλότητα στη διαρρύθμιση του χώρου.

“Το Πατρικόν” μπαίνει σε νέο χώρο ανήμερα Πρωτομαγιά με την ίδια κουζίνα και δημιουργικότητα που μας εκπλήσσει από τότε που λειτούργησε.

 

Χρήσιμες πληροφορίες:
  • Τηλ. Επικ.: 24424831
  • Website:
Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄, Τερσεφάνου, Λάρνακα
Τετ & Σ 19.30-22.30 & Κ 13.00-15.30
Διαθέσιμο Parking

 

Check In Cyprus - Αρχική



Κύριες Ειδήσεις





Translate »