Η Άννα Βίσση ετοιμάζεται να μας ξεσηκώσει απόψε σε μία συναυλία γεμάτη επιτυχίες


Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ, η Άννα Βίσση, συνεχίζει και τον Σεπτέμβριο σε ρυθμούς καλοκαιρινούς και, μαζί με τη “χρυσή” 13μελή μπάντα της, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια, με όλες τις παλιές και νέες επιτυχίες της.

 

Επέστρεψε λοιπόν και στην Κύπρο, την ιδιαίτερη πατρίδα της, και ετοιμάζεται να μας ξεσηκώσει σε μία συναυλία γεμάτη επιτυχίες.

Τραγούδια διαχρονικά, που όλοι αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε, παιγμένα με φρέσκες ενορχηστρώσεις και διάθεση. Ήχοι latin, pop, rock, all time classic μπαλάντες και λαϊκά που έγραψαν στο χρόνο τη δική τους ιστορία θα ακουστούν, με την εξαίρετη φωνή της, τις καθηλωτικές ερμηνείες της και το γνωστό εκρηκτικό ταμπεραμέντο της επί σκηνής, σαν ένα συναυλιακό show-“εμπειρία”.

Έχοντας στο πλευρό της τους 11 ανεπανάληπτους μουσικούς της και δυο ταλαντούχους νέους τραγουδιστές, η Άννα Βίσση ερμηνεύει τα καινούργια της τραγούδια και επιτυχίες από την 45ετή καριέρα της, σε ένα «εκρηκτικό» one woman show, μουσική παράσταση – εμπειρία!

Η μοναδική ερμηνεύτρια Άννα Βίσση που ξεκίνησε την περιοδεία της από το Λονδίνο και την Αυστραλία , συνεχίζει για όλο το καλοκαίρι τις συναυλίες της σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο!

*Μέρος από τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική στήριξη του Pantheo Foundation (https://pantheo.com/2017/10/23/the-pantheo-foundation/)

25 Σεπτεμβρίου, Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας

Ώρα έναρξης: 21:00

Άννα Βίσση – Σεπτέμβριος 2019 Κύπρος

Το ραντεβού μας…Λάρνακα Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λεμεσός Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου Δημοτικό Κηποθέατρο "Μάριος Τόκας"Προπώληση tickethour και ACS courier

Gepostet von P.P. Petrides Events LTD am Samstag, 6. Juli 2019

Check In Cyprus - Αρχική



Κύριες Ειδήσεις





Translate »