Είναι καινούργια, βρίσκονται στο κέντρο της πόλης και έχουν κλέψει τις εντυπώσεις


Της Νίκης Μιχαήλ

Τέσσερα νέα ξενοδοχεία (τύπου boutique) έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις πολλών επισκεπτών, αλλά και των κατοίκων της πόλης, καθώς άνοιξαν με νέο αέρα και αναβαθμισμένες υπηρεσίες. Βρίσκονται στη καρδιά της πόλης μας και η εμφάνιση τους κάνει φανερό ότι η Λάρνακα έχει αρχίσει να αλλάζει, να αποκτά προσεγμένο στυλ, αλλά και κτήρια με ιδιαίτερο χαρακτήρα.

 

Edem En Suites

Το Edem En Suites αποτελεί ένα από αυτά το οποίο στεγάζεται σε ένα παραδοσιακό κτήριο στο κέντρο της πόλης μας. Πρόκειται για παλίο κτίριο το οποίο αναπαλεώθηκε και μετατράπηκε σε μια μικρή ξενοδοχειακήμονάδα άλλης εποχής.  Η απλότητα που το διακατέχει , αλλά και ο συνδυασμός στην επιλογή της διακόσμησης του το κάνουν ένα εκλεπτυσμένο και ντελικάτο ξενοδοχείο.

Μάλιστα, οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στις άνετες ξύλινες πολυθρόνες στον εσωτερικό μαγευτικό του κήπου και να απολαύσουν,εντυπωσιακά πιάτα για brunch,  ελαφριά γεύματα, ποτά ή κοκτέιλ  από το πολύ όμορφο  εστιατόριο του “Edem’s’ Yard”.

Αυτή η μυστική, καταπράσινη αυλή στην οποία μπορείς να βρεις την απόλυτη ηρεμία,  αλλά και η φινέτσα στο σχεδιασμό του που σε παραπέμπουν σε ένα άλλο κλίμα,  φαίνεται πως το έχουν καταστήσει στο talk of town ξενοδοχείο της πόλης….ειδικά οι λάτρεις του brunch.

t: 97 714793 / w: edem-cy.book.direct / f: www.facebook.com/edemensuites

 

Art and Wıne

Το Art & Wine βρίσκεται στην εμπορική περιοχή της Λάρνακας και η ιδιαιτερότητα του  βρίσκεται στο γεγονός ότι  οι κλίνες του είναι διακοσμημένες με έργα ζωγραφικής από διάσημους καλλιτέχνες, αλλά επίσης και στη ποικιλία των κρασιών που διαθέτει και σε αυτό οφείλεται και το όνομα του άλλωστε.

Όσον αφορά τα έργα , συγκεκριμένα κάθε μονάδα είναι αφιερωμένη σε έναν συγκεκριμένο καλλιτέχνη και έτσι κάθε δωμάτιο περιλαμβάνει 3 από τα διάσημα έργα του. Η διακόσμηση των κλινών με τα έργα ζωγραφικής και το συνδυασμό των διαφόρων χρωμάτων κάνουν το χώρο φωτεινό και ταυτόχρονα ξεκούραστο.

Μάλιστα , ο ιδιοκτήτης του Ξενοδοχείου κύριος Νίκος Γεωργιάδης είναι ειδικός στην επιλογή των κρασιών του χώρου και μπορεί να συμβουλέψει όποιον επιθυμει για μια επιλογή κρασιού.

Ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά «Πάντα μου αρέσε να διευρύνω τις γνώσεις μου και να μοιραστώ τις εμπειρίες μου με άλλους. Με τη γνώση σε πολλούς τομείς, πάντα προσπαθώ να απλοποιήσω τις πληροφορίες που έχω λάβει και να διευκολύνω τους άλλους να ακολουθήσουν

t: 24 366000 / w: www.artandwine.com.cy / f: www.facebook.com/ArtWineStudiosApts

 

QCC Resıdence

Το νεόκτιστο και πολυτελές Q City Residence δημιουργία της Quality Group βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου της πόλης μας. Ξεκίνησε τη λειτουργία του στις 15 Μαΐου 2017 με τα διαμερίσματα του να συνδυάζουν ένα φρέσκο, πολυτελές σπιτικό συναίσθημα με μοντέρνα κομψότητα, καθώς και υπέροχη ατμόσφαιρα.

Το μέρος μπορεί να καταστεί ιδιαίτερο για όσους προτιμούν την πολυτέλεια σε είδη ένδυσης ή βραδινής εξόδου, καθώς κάτω από το ξενοδοχείο βρίσκεται το Q City Center ένα νέο απόκτημα για τη Λάρνακα, το οποίο επισκέπτονται όχι μόνο όσοι διαμένουν στο ξενοδοχείο , αλλά όποιος επιθυμεί.

Μάλιστα, διαθέτει 38 καταστήματα διαφόρων ειδών, όπου κανείς μπορεί να βρεί εκείνο που επιθυμεί αρχίζοντας από το πρωινό καφέ, έπειτα απολάμβάνοντας  το μεσημεριανό του μέχρι και βραδινά γέυματα συνοδευόμενα από ακαταμάχητα κοκτέιλς.

Η τοποθεσία του είναι ιδανική, καθώς βρίσκεται στο εμπορικό σημείο της πόλης όπου εκεί κοντά εκτός από τα κατάστημα που υπάρχουν στο Q City Center, βρίσκονται τα διάφορα καφέ, εστιατόρια και μαγαζιά της Λάρνακας στα οποία οι επισκέπτες μπορούν να  απολαμβάνουν τα ψώνια τους με τα πόδια, ενώ μπορούν να προτιμήσουν κάποιο κατάστημα της περιοχής για να ξεκουραστούν.

Η πολυτέλεια που περιτριγυρίζει το Q City Residence το μετατρέπει σε ένα άκρως ελκυστικό ξενοδοχείο που η ύπαρξη του και μόνο δίνει στη πόλης μας μια ανανεωμένη και φρεσκαρισμένη εικόνα.

 

Qbic City Hotel

Βρίσκεται στο κέντρο της Λάρνακας όπου η υπέροχη και ”εκκεντρική” αρχιτεκτονική του το κάνουν να ξεχωρίζει. Το Qbic city hotel είναι ένα όμορφο μικρό ξενοδοχείο  με εξαιρετικές εγκαταστάσεις και πολυτελές περιβάλλον αποτελούμενο από 16 κλίνες.

Διαθέτει ένα χαλαρωτικό και άνετο σκηνικό για τις μέρες που θα περάσει κανείς εκεί, μία αισθητική που αποπνέει ρομαντισμό, καθώς και σε άλλα σημεία μια ξέφρενη διακόσμηση με μοντέρνες πινελιές και ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Στον χώρο του ξενοδοχείου λειτουργεί και ένα πολύ όμορφο εστιατόριο που προσφέρει μία ποικιλία από επιλογές για πρόγευμα, brunch, μικρά γεύματα  και καφέ κατά τη διάρκεια της ημέρας, επιλεγμένα κρασιά και διάφορα κοκτέιλ για το απόγευμα, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το ποτό τους στο μπαρ.

Η αρχιτεκτονική του είναι έτοιμη να τραβήξει τα βλέμματα πολλών από εμάς, καθώς και ο ιδανικός του χώρος να μας οδηγήσει στην απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση. Τα δωμάτια και οι υπηρεσίες του περιμένουν να φιλοξενήσουν οικογένειες, αλλά και ζευγάρια που θα το επιλέξουν για την άψογη ατμόσφαιρα που διαθέτει.

t: 24 209300 / w: www.artandwine.com.cy / f: https://www.facebook.com/QBIC-City-Hotel

Είναι φανερό ότι η Λάρνακα έχει αρχίσει να αποκτά έναν άλλο αέρα σαν πόλη και είναι σίγουρο ότι με τα καινούργια Boutique Hotels στην καρδιά του εμπορικού κέντρου έχει μετατραπεί σε ιδανικό μέρος όχι μόνο για τους τουρίστες , αλλά ακόμα και για τους ίδιους της τους δημότες.

 

Επιμέλεια
Νίκη Μιχαήλ
(Δημοσιογράφος)

 

 

 

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »