Δύο νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες αυτήν την βδομάδα


Πρεμιέρα για την ταινία “Frozen II”

Οι αγαπημένοι χαρακτήρες της μεγαλύτερης εισπρακτικής επιτυχίας της Disney επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη! 

 

Το 2013, το ‘Frozen’ έγινε παγκόσμιο φαινόμενο με άριστες κριτικές και χιλιάδες προϊόντα της ταινίας να γίνονται sold out σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων και έγινε η πρώτη ταινία κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών σε εισπράξεις (ξεπέρασε το 1 δισ. δολάρια). Οι αγαπημένοι χαρακτήρες της Disney επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη, με την ιστορία να μας μεταφέρει τρία χρόνια μετά τα γεγονότα του πρώτου φιλμ. Η Elsa ακούει μια παράξενη φωνή από τον βορρά να την καλεί. Μαζί με την Anna, τον Kristoff, τον Olaf και τον Sven, παίρνουν μέρος σε ένα καινούργιο ταξίδι πέρα από το σπίτι τους, την Αρεντέλλα, ώστε να ανακαλύψουν την προέλευση των μαγικών δυνάμεών της και να σώσουν το βασίλειο. Idina Menzel και η Kristen Bell επιστρέφουν στους ρόλους των Elsa και Anna, ο Jonathan Groff στον ρόλο του Kristoff και ο Josh Gad σε αυτόν του χιονανθρώπου Olaf, ενώ τη μουσική υπογράφουν και πάλι οι δημιουργοί του βραβευμένου με Όσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού, ‘Let it Go’.

Σκηνοθεσία: Chris Buck, Jennifer Lee
Πρωταγωνιστούν: Kristen Bell, Idina Menzel, Josh Gad
Διάρκεια: 103′
Πρεμιέρα: 28 Nοεμβρίου
Κ-Cineplex 1-6 Λάρνακα: Καθ 17.45 και ΣΚ 15.30 ελλ / Καθ 17.45, 20.00 και ΣΚ 15.30 eng

Πρεμιέρα για την ταινία “Φαντασία”

Μια ταινία-φόρος τιμής στον κόσμο του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού με τους Ρένα Μόρφη και Γιάννη Στάνκογλου 

 

Οκτώβριος 1993. Το ΠΑΣΟΚ έχει κερδίσει τις εκλογές, στην ελληνική τηλεόραση προβάλλεται το CiaoAntenna και στο πρόγραμμα του κατάμεστου Διογένης Παλλάς ακούγονται επιτυχίες όπως το “είμαι πολύ φερέγγυος, μείνε μαζί μου έγκυος”. Μια νεαρή τραγουδίστρια (Φωτεινή) με μοναδική φωνή καταφθάνει στην Αθήνα από την επαρχία για να τραγουδήσει στο μαγαζί ενός βετεράνου μπουζουξή (Χρηστάκης), τις Χάντρες. Ένας νεαρός λαϊκο-ποπ τραγουδιστής, ο Κόκκινος, θα συναντήσει και θα ερωτευτεί παράφορα την Φωτεινή. Η συνάντηση αυτή θα αλλάξει τις ζωές των τριών για πάντα.

Τοποθετημένη στις αρχές της δεκαετίας του ’90, και με τον συμβολικό τίτλο “Φαντασία”, η τρίτη μεγάλου μήκους ταινία του Αλέξη Καρδαρά (“Γκίνες”, “Η Ληστεία”), είναι ένας ύμνος στον έρωτα, αλλά και ένας φόρος τιμής στον κόσμο του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού. Την πρωτότυπη μουσική και τα τραγούδια υπογράφει ο Μίνως Μάτσας.

Πρωταγωνιστούν: Ρένα Μόρφη, Στέλιος Μάϊνας, Γιάννης Στάνκογλου, Βίκυ Παπαδοπούλου, Καλλιρρόη Μυριαγκού και άλλοι.

Σκηνοθεσία: Αλέξης Καρδαράς

Διάρκεια: 96′

Πρεμιέρα: 28 Νοεμβρίου

Κ-Cineplex 1-6 Λάρνακα:Καθ 19.45, 22.00



Κύριες Ειδήσεις





Translate »