Δύο νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα σήμερα στις κινηματογραφικές αίθουσες


Πρεμιέρα για την ταινία “X-Men: Dark Phoenix”

 

H Sophie Turner αποχαιρετά για πάντα το ρόλο που την καθιέρωσε στον χώρο της υποκριτικής, αυτόν της Sansa Stark της επικής σειράς φαντασίας ‘Game of Thrones’ του HBO και υποδύεται για δεύτερη φορά στην καριέρα της τη μεταλλαγμένη ηρωίδα των X-Men, Jean Grey, αναλαμβάνοντας παράλληλα και τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η ιστορία του νέου κεφαλαίου των ‘X-Men’ (αποτελεί την κορύφωση των 20χρονων του franchise) εστιάζει στην Jean Grey, καθώς εξελίσσεται στον εμβληματικό Μαύρο Φοίνικα. Κατά τη διάρκεια μιας επικίνδυνης αποστολής διάσωσης στο διάστημα, η Jean βάλλεται από μια κοσμική δύναμη που τη μεταμορφώνει στην πιο ισχυρή μεταλλαγμένη που έχει υπάρξει ποτέ. Παλεύοντας με την ασταθή και αυξανόμενη δύναμή της αλλά και τους προσωπικούς της δαίμονες, βγαίνει εκτός ελέγχου και φέρνει στο χείλος της διάλυσης τους ‘X-Men’ αλλά και ολόκληρο τον πλανήτη.

H ισχυρή οικογένεια των μεταλλαγμένων πρέπει να αντιμετωπίσει τον πιο ολέθριο εχθρό μέχρι τώρα: έναν από αυτούς…

Jennifer Lawrence, James McAvoy, Michael Fassbender, Nicholas Hoult, Jessica Chastain και πολλοί άλλοι λαμπεροί αστέρες του Χόλιγουντ πρωταγωνιστούν στην πιο έντονη και συναισθηματική ταινία ‘X-Men’ που έγινε ποτέ.

Κ-Cineplex 1-6 Λάρνακα

Καθ: 17.25, 19.50, 22.15 και ΣΚ: 15.00

Πρεμιέρα για την ταινία “The Secret Life of Pets 2”

Η ταινία κινουμένων σχεδίων ‘The Secret Life of Pets 2’ είναι η συνέχεια της επιτυχημένης ταινίας του 2016 για τις ζωές των αγαπημένων μας κατοικίδιων και τί κάνουν όταν εμείς πηγαίνουμε καθημερινά στις δουλειές ή στο σχολείο μας.

Στο sequel, ο Μαξ έρχεται αντιμέτωπος με μεγάλες αλλαγές, όταν η αφεντικίνα του, η Κέιτ, παντρεύεται και φέρνει στον κόσμο ένα παιδάκι, τον Λίαμ, μετατρέποντας τον σε υπερπροστατευτικό.

Σε ένα ταξίδι στην εξοχή, ο Μαξ γνωρίζει έναν δειλό αγροτό-σκυλο, τον Ρούστερ, και μαζί προσπαθούν να ξεπεράσει τις φοβίες του. Την ίδια ώρα, η Γκίτζετ προσπαθεί να διασώσει το αγαπημένο παιχνίδι του Μαξ από ένα διαμέρισμα γεμάτο γάτες, και ο κούνελος με το όνομα Χιονόμπαλα ξεκινάει τη δύσκολη αποστολή να απελευθερώσει μια λευκή τίγρη, τον Χου, από το τσίρκο.

Patton Oswalt, Kevin Hart, Harrison Ford και πολλοί άλλοι σταρ δανείζουν τις φωνές τους στους αγαπημένους χαρακτήρες.

Κ-Cineplex 1-6 Λάρνακα

Καθ: 17.30, 19.45, 22.00 και ΣΚ: 15.30 ENG / Καθ 17.30 και ΣΚ: 15.30 ΕΛΛ

Check In Cyprus - Αρχική

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »