Δύο νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα αυτή την βδομάδα στις κινηματογραφικές αίθουσες


Τις ταινίες της βδομάδας χορηγούν τα METRO Supermarkets

 

Πρεμιέρα για την ταινία “The Invisible Man”

 

Αυτό που δε βλέπεις, μπορεί να σε πληγώσει…

Η Elisabeth Moss (‘The Handmaid’s Tale’) πρωταγωνιστεί σε μια τρομακτική και σύγχρονη ιστορία εμμονής, η οποία αντλεί έμπνευση από το αρχετυπικό ‘τέρας’ της Universal, τον ‘Αόρατο Άνθρωπο’.

Παγιδευμένη σε μια κακοποιητική σχέση με έναν πλούσιο και ευφυή επιστήμονα, η Cecilia Kass καταφέρνει να αποδράσει μέσα στη νύχτα και να εξαφανιστεί, με τη βοήθεια της αδερφής της και ενός παιδικού της φίλου. Όταν όμως ο βάναυσος πρώην σύντροφος της αυτοκτονεί και της αφήνει ως κληρονομιά ένα μεγάλο μέρος της τεράστιας περιουσίας του, η Cecilia υποψιάζεται ότι πρόκειται για παγίδα. Μια σειρά από παράξενες συμπτώσεις θα αποβούν σχεδόν θανατηφόρες και θα απειλήσουν τις ζωές εκείνων για τους οποίους νοιάζεται. Η λογική της θα αρχίσει να κλονίζονται και θα προσπαθεί απελπισμένα να αποδείξει στον περίγυρό της ότι καταδιώκεται από μια αόρατη παρουσία που την στοιχειώνει.

Σκηνοθεσία: Leigh Whannell
Πρωταγωνιστούν: Elisabeth Moss,  Aldis Hodge, Storm Reid
Διάρκεια: 124′
Πρεμιέρα: 27 Φεβρουαρίου
Κ-Cineplex 1-6 Λάρνακα: Καθ 19.45, 22.15

Πρεμιέρα για την ταινία “Brahms: The Boy II”

Η σκοτεινή κούκλα επιστρέφει ξανά! 

 

Η σκοτεινή κούκλα Brahms επιστρέφει ξανά, αυτή τη φορά για να τρομάξει την… Katie Holmes!

Η ταινία τρόμου ‘The Boy’ κυκλοφόρησε το 2016 με κόστος 15 εκατομμυρίων, ενώ κατάφερε να κέρδισει 64.2 εκατομμύρια, με την Lauren Cohan από το ‘The Walking Dead’ να ενσαρκώνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της νταντάς.

Στο sequel βλέπουμε την Holmes και την οικογένειά της να μετακομίζουν στην έπαυλη Heelshire, χωρίς να γνωρίζουν το σκοτεινό παρελθόν του σπιτιού, με το μικρό τους γιο να κάνει έναν ασυνήθιστο φίλο: μια ανατριχιαστική ανθρωπόμορφη κούκλα…

Σκηνοθεσία: William Brent Bell
Πρωταγωνιστούν: Katie Holmes, Ralph Ineson, Owain Yeoman
Διάρκεια: 87′
Πρεμιέρα: 27 Φεβρουαρίου
Κ-Cineplex 1-6 Λάρνακα: Καθ 20.00, 22.00

 

Καλή σαρακοστή με METROπροσφορές!



Κύριες Ειδήσεις





Translate »