Δύο νέες ταινίες κάνουν πρεμίερα αυτή την βδομάδα στις κινηματογραφικές αίθουσες


Πρεμιέρα για την ταινία “Charlie’s Angels”

Οι “Άγγελοι του Τσάρλι” επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη με ένα ολοκαίνουργιο καστ! 

 

Οι ‘Άγγελοι του Τσάρλι’ επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη σε σκηνοθεσία Elizabeth Banks και τρεις νέες ηθοποιοί παίρνουν τη σκυτάλη από τις Drew Barrymore, Cameron Diaz και Lucy Liu. Ο λόγος για τις Kristen Stewart, Naomi Scott και Ella Balinska, οι οποίες ενσαρκώνουν τις διάσημες πράκτορες που είδαμε για πρώτη φορά στη μικρή οθόνη τη δεκαετία του ’70. Η ταινία της Banks, η οποία υποδύεται το ρόλο της Bosley (στην πρωτότυπη εκδοχή ο συγκεκριμένος ρόλος είναι ανδρικός και ο John Bosley ήταν υπάλληλος του Charlie που βοηθούσε τους Αγγέλους όποτε τον χρειάζονταν), εστιάζει στην επόμενη γενιά Αγγέλων που εργάζονται για τον μυστηριώδη Charlie. Η Townsend Agency επεκτάθηκε σημαντικά και έγινε παγκόσμια παρέχοντας μυστικές υπηρεσίες ασφαλείας, με γραφεία και προσωπικό σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Αποστολή τους αυτή τη φορά είναι να θέσουν υπό έλεγχο μια επικίνδυνη τεχνολογία, όταν ένας πληροφοριοδότης τις ενημερώνει για την ύπαρξή της. Στο καστ συμμετέχουν επίσης ο Patrick Stewart και ο Sam Claflin.

 

Σκηνοθεσία: Elizabeth Banks
Πρωταγωνιστούν: Kristen Stewart, Naomi Scott, Ella Balinska
Διάρκεια:118′
Πρεμιέρα: 21 Νοεμβρίου
Κ-Cineplex 1-6 Λάρνακα: Καθ 19.45, 22.15

Πρεμιέρα για την ταινία “The Good Liar”

Ian McKellen και Helen Mirren ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους στη μεγάλη οθόνη! 

 

Δύο θρυλικοί ηθοποιοί της μεγάλης οθόνης, οι Ian McKellen και Helen Mirren ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους στης μεγάλη οθόνη, στη μεταφορά του μυθιστορήματος ‘The Good Liar’ του Nicholas Searle, σε σκηνοθεσία Bill Condon (βραβευμένος με Όσκαρ σεναριογράφος της ταινίας “Gods and Monsters” ).

Ο Roy Courtnay, επαγγελματίας απατεώνας, δεν μπορεί να πιστέψει την τύχη του όταν γνωρίζει – μέσω ίντερνετ – την χήρα Betty McLeish. Καθώς η Betty του ανοίγει το σπίτι και τη ζωή της, ο Roy εκπλήσσεται που αρχίζει να νοιάζεται πραγματικά για εκείνη, μετατρέποντας αυτό που θα μπορούσε να είναι η μεγαλύτερη κομπίνα της ζωή του, σε μία επικίνδυνη διαδρομή σε τεντωμένο σχοινί.

Σκηνοθεσία:  Bill Condon
Πρωταγωνιστούν: Helen Mirren, Ian McKellen, Russell Tovey
Διάρκεια: 109′
Πρεμιέρα: 21 Νοεμβρίου
Κ-Cineplex 1-6 Λάρνακα: Καθ 19.30, 22.00

Προβολή της ταινίας κινουμένων σχεδίων “Ooops! Noah is Gone…” στους κινηματογράφους K-Cineplex

Το τέλος πλησιάζει! Τι θα κάνουν τα ζωάκια που δεν πήραν… εισιτήριο για την Κιβωτό του Νώε; 

 

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι απέγιναν όλα τα ζωάκια που δεν κατάφεραν να επιβιβαστούν στην Κιβωτό του Νώε; Με αυτήν την πανέξυπνη ιδέα ως αφετηρία, ας σαλπάρουμε για μια ξεκαρδιστική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων παρέα με αξιαγάπητα ζωάκια που θα ανακαλύψουν τι σημαίνει φιλία και αγάπη – ενώ ο κόσμος κυριολεκτικά χάνεται!

Η ταινία “Ooops! Noah is Gone…”  θα προβληθεί στα αγγλικά και μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Σκηνοθεσία:Toby Genkel, Sean McCormack
Πρωταγωνιστούν: Dermot Magennis, Callum Maloney, Tara Flynn
Διάρκεια: 87′
Πρεμιέρα: 21 Νοεμβρίου
Κ-Cineplex 1-6 Λάρνακα: Καθ 17.15 και ΣΚ 15.15 ελλ / eng

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »