Δύο νέες κινηματογραφικές ταινίες έρχονται αυτή την εβδομάδα στη μεγάλη οθόνη από σήμερα


 

Σε παραγωγή/σενάριο James Cameron και σκηνοθεσία Robert Rodriguez έρχεται μια επική περιπέτεια για την ελπίδα και τη δύναμη.

Στη live-action μεταφορά του ιαπωνικού manga ‘Gunnm’ του Yukito Kishiro, πρωταγωνιστούν οι Rosa Salazar, Michelle Rodriguez, Jennifer Connelly και Christoph Waltz.

Όταν η Alita (Rosa Salazar) ξυπνά χωρίς να θυμάται ποια είναι σε έναν μελλοντικό κόσμο που δεν αναγνωρίζει, την περιμαζεύει ο Ido (Christoph Waltz), ένας ευγενικός επιστήμονας που αντιλαμβάνεται ότι κάπου μέσα σε αυτό το ανθρωποειδές κρύβεται η καρδιά και η ψυχή μιας νεαρής γυναίκας με ξεχωριστό παρελθόν.

Καθώς η Alita μαθαίνει να περιπλανιέται στη νέα της ζωή και στους επικίνδυνους δρόμους της Άιρον Σίτι, ο Ido προσπαθεί να την προφυλάξει από το αινιγματικό παρελθόν της, τη στιγμή που ο ‘περπατημένος’ νέος της φίλος Hugo (Keean Johnson) είναι διατεθειμένος να την βοηθήσει να ξυπνήσει τις μνήμες της.

Μόνο όταν οι φονικές και διεφθαρμένες δυνάμεις της πόλης καταδιώκουν την Alita, εκείνη ανακαλύπτει ένα στοιχείο για το παρελθόν της – έχει μοναδικές πολεμικές ικανότητες και αυτοί που είναι στην εξουσία θα κάνουν τα πάντα για τις υποτάξουν.

 

Σκηνοθεσία: Robert Rodriguez
Πρωταγωνιστούν: Rosa Salazar, Michelle Rodriguez, Jennifer Connelly
Διάρκεια: 122′
Πρεμιέρα: 14 Φεβρουαρίου
Κ-Cineplex 1-6 Λάρνακα: Καθ 17.00, 19.30, 22.15

 

Πρεμιέρα για την ταινία “Happy Death Day 2U”

H Tree πεθαίνει ξανά και ξανά και ξανά, για δεύτερη φορά!

Το 2017, η ταινία τρόμου ‘Happy Death Day’ σημείωσε απρόσμενη επιτυχία στο αμερικανικό box office (σημείωσε ρεκόρ εισπράξεων ξεπερνώντας τα 122 εκατομμύρια δολλάρια) και όχι άδικα, αφού με τις εύστοχες κωμικές ανάσες, ο Christopher Landon μας αφηγήθηκε την ιστορία μιας νεαρής φοιτήτριας η οποία ζει ξανά και ξανά την ημέρα των γενεθλίων της, η οποία όμως μέλλει να είναι και η μέρα του θανάτου της, δίνοντάς της πολλαπλές ευκαιρίες να προσπαθήσει να ανακαλύψει τον δολοφόνο της για να καταφέρει να επιζήσει και να φτάσει στο πολυπόθητο αύριο (η όλη κατάσταση είναι εμπνευσμένη φυσικά από την ‘Ημέρα της Μαρμότας’).

Δύο χρόνια μετά, ο Landon σκηνοθετεί και υπογράφει το σενάριο του sequel, με την Jessica Rothe να επιστρέφει δριμύτερη στο ρόλο της! Το ‘Happy Death Day 2U’, βρίσκει την Tree Gelbman να ζει πλέον απελευθερωμένη από τη χρονική λούπα που είχε μπλεχτεί, όμως όχι για πολύ…

Μια νέα χρονική λούπα θα τη κάνει έξω φρενών, αφού πλέον, δεν κινδυνεύει μόνο η ίδια αλλά και όλη της η παρέα όχι από έναν αλλά από πολλούς ‘Baby Killers’!

 

Σκηνοθεσία: Christopher Landon
Πρωταγωνιστούν: Jessica Rothe, Israel Broussard, Ruby Modine
Διάρκεια: 100′
Πρεμιέρα: 14 Φεβρουαρίου
Κ-Cineplex 1-6 Λάρνακα:  Καθ 20.00, 22.15

 

Check In Cyprus - Αρχική



Κύριες Ειδήσεις





Translate »