Δωρεάν δενδρύλια το Σάββατο με… drive through από το Δασικό Σταθμό Ορόκλινης με sms στον αριθμό 8 (ΒΙΝΤΕΟ)


Πηγή: alphanews.live

Μια πρωτότυπη εκδήλωση διοργανώνει το ερχόμενο Σάββατο 13 Μαρτίου 2021 από τις 10:00 μέχρι και τις 13:00.το Τμήμα Δασών, για να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα του Δέντρου, η οποία δεν γιορτάστηκε φέτος στην Κύπρο εξαιτίας των απαγορευτικών και περιοριστικών μέτρων που ισχύουν για αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Καλεί οικογένειες να περάσουν με τα οχήματα τους από διάφορα σημεία που έχουν προκαθοριστεί σε όλες τις επαρχίες για να πάρουν δωρεάν δενδρύλλια που ευδοκιμούν στον τόπο μας και είναι κατάλληλα για φύτευση σε κήπους ή σε άλλους υπαίθριους χώρους.

λλλλ

 

Μιλώντας στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση ο Διευθυντής του Τμήματος Δασών Χαράλαμπος Αλεξάνδρου εξήγησε ότι τα δενδρύλια θα τοποθετούνται σε οικολογικές τσάντες και θα παραδίδονται στους επιβάτες των οχημάτων, στη βάση των μέτρων ασφάλειας για καταπολέμηση του κορωνοϊού. Σε κάθε οικογένεια θα παραχωρούνται τρία δενδρύλλια, ενώ στις οικογένειες που θα προσέρχονται με τα παιδιά τους, θα παραχωρείται επιπρόσθετα ένα δενδρύλλιο για κάθε παιδί.

­Για την παραλαβή των δενδρυλλίων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν μήνυμα στο 8998, επιλέγοντας τη δραστηριότητα 8.

Λευκωσία:
(α) Φυτώριο του Τμήματος Δασών στην Αθαλάσσα

(β) Κεντρικά γραφεία του Τμήματος Δασών (Λουκή Ακρίτα 26 – Άγιος Ανδρέας – Λευκωσία), δίπλα στο κολυμβητήριο Λευκωσίας

Λεμεσός: Φυτώριο του Τμήματος Δασών στο Φασούρι
Ορεινές Κοινότητες Τροόδους: Φυτώριο του Δασικού Σταθμού Πλατανιών
Λάρνακα: Δασικός Σταθμός Ορόκλινης
Πάφος: (α) Δασικός Σταθμός Γεροσκήπου (Πλούτωνος 1 – Πάφος) (β) Δασικός Σταθμός Γιαλιάς
Αμμόχωστος: Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης και Εκπαίδευσης Κάβο Γκρέκο

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »