Δημιουργούνται 2 παιδότοποι στις Φοινικούδες με δωρεά των υπεραγορών ΜETRO


Το θέμα με την έλλειψη παιδότοπων και πάρκων στην πόλη μας, είναι ένα ζήτημα που επηρεάζει και απασχολεί τον κόσμο της πόλης. Είναι γεγονός ότι η πόλη μας υστερεί σε αυτό το κομμάτι και θα πρέπει το νέο δημοτικό συμβούλιο θα εφαρμόσει μια πολιτική ούτως ώστε η πόλη να αποκτήσει περισσότερους ελεύθερους χώρους για τη ψυχαγωγία των παιδιών.

Αναφορικά με τα πάρκα το πρόβλημα που παρουσιάζεται είναι ο μεγάλος αριθμός πάρκων όπου η πλειοψηφία τους είναι σε άσχημη κατάσταση και δεν είναι καθόλου φιλικά για παιδικό παιχνίδι. Καλό είναι οι αρμόδιοι να δουν το ενδεχόμενο μείωσης των συγκεκριμένων χώρων ούτως ώστε αυτά που θα υπάρχουν να είναι χρήσιμα και σε καλή κατάσταση.

Τρανό παράδειγμα της έλλειψης παιδότοπων και πάρκων στην πόλη είναι το πάρκο Αγίου Γεωργίου το οποίο καθημερινά σφίζει από παιδικές φωνές και το οποίο αποτελεί μια ιδιωτική πρωτοβουλία την οποία συγχαίρουμε.

 

Η υπεραγορές METRO προχωρούν με δημιουργία 2 παιδότοπων στις Φοινικούδες 

Τη συνδρομή τους στην προσπάθεια επίλυσης του συγκεκριμένου προβλήματος έρχονται να δώσει η υπεραγορά METRO. Η δική μας υπεραγορά με ρίζες από την πόλη μας, στηρίζει εμπράκτως την τοπική κοινωνία της πόλης και προχωρά στη δημιουργία 2 παιδότοπων στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων. Στη σχετική ανακοίνωση προέβει ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας σε τοπικά ΜΜΕ στην τελευταία καθιερωμένη συνάντηση ενημέρωσης.

Πρόκειται για μια αξέπαινη ενέργεια η οποία είναι αποτέλεσμα της πολιτικής του κ. Βύρα να αντλήσει από τοπικές επιχειρήσεις και οργανισμούς κονδύλια για ανάγκες που έχει η πόλη.

Η σελίδα μας συγχαίρει τη διεύθυνση των υπεραγορών ΜETRO που στηρίζει με τον τρόπο της την τοπική κοινωνία.

Επιμέλεια
Συντακτική ομάδα



Κύριες Ειδήσεις





Translate »