“Δημιουργική Ταβέρνα”Το Πατρικόν”: Έφερε το μοναδικό Time Out Award στην πόλη μας


Η κίνηση τριών αδελφιών, του σεφ Κυριακού, του Σταύρου και της Ευανθίας, να μετατρέψουν ένα μέρος του πατρικού τους σπιτιού σε ταβέρνα, είναι εκ προοιμίου σπουδαία. Πιο σπουδαία και άξια επαίνου και η δημιουργική πνοή που έχει δοθεί σε κάθε ένα μεζεδάκι του ιδανικού και για vegs & vegans, μεζέ (δεν διατίθενται μερίδες προς το παρόν), με τη μεγάλη έμφαση να δίνεται στα κυπριακά παραδοσιακά προϊόντα, στα εποχιακά δώρα της φύσης, αλλά και στη φρεσκάδα των πρώτων υλών.

Η Δημιουργική Ταβέρνα”Το Πατρικόν” ήταν υποψήφια στα ψεσινά Time Out Awards και κατάφερε να φέρει το μοναδικό βραβείο στην πόλη και επαρχία Λάρνακας καθώς κατάφερε να κερδίσει την αγάπη του κοινού που τους τίμησε με την ψήφο του.

Σίγουρα η μεγαλύτερη ανταμοιβή για μια επιχείρηση εστίασης είναι η καθημερινή αγάπη και η αναγνώριση από τους πελάτες της, όμως αναμφίβολα το να κερδίζεις ένα βραβείο με το κύρος των Time Out Awards αποτελεί ένα σημαντικό επίτευγμα, κάτι που χάρηκαν και οι ιδιοκτήτες της ταβέρνας και το έδειξαν με σχετική τους ανάρτηση στο facebook.



Κύριες Ειδήσεις





Translate »