Για μπύρα και καλό φαγητό σε διαχρονικές pubs της πόλης


Γράφει τo City of Larnaka

Το σαββατοκύριακο έφτασε και τι καλύτερο για έξοδο με φαγητό και ποτό σε στέκια που αγαπήσαμε όλα αυτά τα χρόνια και ειδικεύονται στην καλή μπύρα!

Blue-Pine4

Όταν σκέφτεσαι μπαράκι με ποιοτικό φαγητό και μεγάλη γκάμα σε μπύρες, το Blue Pine είναι το πρώτο που σου έρχεται στο μυαλό. Με ξεχωριστό μενού για μπύρες που δεν έχεις ξαναδοκιμάσει ποτέ και θα χρειαστεί να πας αρκετές φορές για να τις δοκιμάσεις όλες. Σε θέματα φαγητού δεν θα σε αφήσουν παραπονεμένο. Μεγάλες μερίδες, γεύσεις μοναδικές που ξεκινούν από σαλάτες με θαλασσινά, μπέργκερ και φτάνουν μέχρι μακαρονάδες και pizza. Και όλα αυτά έρχονται να συνοδεύσουν με τον καλύτερο τρόπο τη παγωμένη σου μπύρα. Θα το βρείτε στο κέντρο της πολης, κοντά στο Δημοτικό Κήπο.

 

Λίγο πιο κάτω, ένα παλιό αρχοντικό μετατράπηκε σε Art Cafe Bar και σερβίρει μεγάλη ποικιλία από κρασιά και μπύρες. Φυσίκα μιλάμε για το Art Cafe 1900 Bar & Restaurant το οποίο βρίσκεται κοντά στο Μουσείο Πιερίδη, με το μενού του να συμπεριλαμβάνει 140 μάρκες ουίσκι και 90 μπύρες από όλο το κόσμο. Μέσα σε μια χαλαρή και cozy ατμόσφαιρα το μαγαζί είναι ιδανικό για εξόδους που συνδυάζουν καλό φαγητό και ποιοτική παγωμένη μπύρα και όλα αυτά μαζί με την καλύτερη ρόκ μουσική. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

rest1-770x600

Σε ένα δρομάκι της Πιαλε Πασά κρύβεται μια αυλή που θα σας ταξιδέψει σε pubs της παλιάς Αγγλίας με τη διακόσμηση της, εσωτερικά και εξωτερικά.Το The Tudor Inn εμπνευσμένο από τις αγγλικές μπυραρίες του 20ου αιώνα δημιούργησε ένα μικρό, άνετο χώρο για χαλαρές βραδιές με άψογο φαγητό και εκλεκτές μπύρες. Κατα διαστήματα διοργανώνονται βραδιές μουσικής, κυρίως live με Jazz μουσική. Αν προτιμάς κάτι χαλαρό σε ένα ήσυχο μαγαζί, βρήκες το στέκι σου!

tudor

Στις Φοινικούδες απολαμβάνοντας την κίνηση της πόλης, θα δοκιμάσεις μπέργκερ σε αμερικάνικες μερίδες και μπύρα σε κανάτες για ατελείωτη απόλαυση στο The Brewery φυσικά. Στην καρδιά των Φοινικούδων με συχνούς και σταθερούς φαν όσο του φαγητού που προσφέρει τόσο και της μεγάλης ποικιλίας σε μπύρες που διαθέτει. Αν είσαι τύπος που αναζητά νέες γεύσεις στο Brewery μπορείς να δοκιμάζεις μπύρα και σε εξωτικές γεύσεις όπως φράουλα και μάνγκο συνδυάζοντας την με platter ή και τα διάσημα τους μπέργκερ.

brew2 (Custom)

Λίγο πιο πριν, μια νέα σχετικά άφιξη στις Φοινικούδες που υπόσχεται να σας καταπλήξει με το μενού και την εξυπηρέτηση που προσφέρει. Το Blooms Bar and Grill, εμπνευσμένο και αυτό από Αμερική γίνεται σιγά σιγά από τα αγαπημένα στέκια των κάτοικων για φαγητό και ποτό. Με ξύλινη διακόσμηση να θυμίζει αμερικάνικα Saloons και rock n roll μουσική σερβίρει μεγάλη γκάμα από μπύρες και φρεσκοψημένα πιάτα στο γκρίλ που ετοιμάζονται να σε καταπλήξουν.14100433_489809141227576_2227579494758916130_n

Όποια και να είναι η επιλογή σου για το τριήμερο το μόνο σίγουρο είναι ότι θα φύγεις με τις καλύτερες εντυπώσεις και προπάντων χορτάτος!



Κύριες Ειδήσεις





Translate »