Γιατί να προτιμήσεις την Ερμού, τη Λαϊκή Γειτoνιά, το Μακένζυ, τις Φοινικούδες και την Πιαλέ Πασά για καλοκαιρινή έξοδο;


Ήδη διανύουμε την καλοκαιρινή περίοδο και αναμφίβολα άπαντες κινούνται με την ανάλογη διάθεση στην πόλη μας…. Οι επιλογές  του κόσμου που την επισκέπτονται τα καλοκαίρια είναι σταθερές αλλά και διαχρονικές που προκαλούν εδώ και αρκετά χρόνια. Οι επισκέπτες της λοιπόν επιλέγουν να περάσουν την καλοκαιρινή τους έξοδο στην Ερμού, στην Κλεάνθη Καλογερά/Λαϊκή Γειτονιά, στο Μακένζυ, στις Φοινικούδες και την Πιαλέ Πασιά, σημεία τα οποία προσφέρουν πολλές επιλογές για καφέ, ποτό, φαγητό και διασκέδαση.

Η σελίδα μας σου παρουσιάζει διάφορες επιλογές τις οποίες μπορείς να ικανοποιήσεις την κάθε σου ανάκγη οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Ποιο συγκεκριμένα…

Ερμού

Μια επιλογή που επιλέγετε κυρίως για ένα χαλαρό καφεδάκι αλλά και το βραδάκι τα καφέ μετατρέπονται σε μπαρ χαλαρού ρυθμού όπου ο κόσμος μπορεί να απολαύσει τα εντυπωσιακά και φημισμένα κοκτέιλ των μπαρ Η πλατεία Ερμού παρόλο που δεν αντικρίζει τα κύματα της θάλασσας η επιλογή των επισκεπτών της είναι σταθερές εφόσον επικρατεί τους χαλαρούς ρυθμούς της ζωής.

Το Larnaka Going Out σου προτείνει να επισκεφτείς: 

 

Λαϊκή Γειτoνιά/Κλεάνθη Καλογερά

 

Μια αλλιώτικη επιλογή για καλοκαιρινή έξοδο στην πόλη μας. Η Λαϊκή γειτονιά τα τελευταία χρόνια έχει μεταμορφωθεί σε κάτι ανεπανάληπτο, καθώς επικρατεί την διασκέδαση σε σταθερούς ρυθμούς . Το vintage decor με τα παιχνιδιάρικα φωτιστικά , τα ψηλά τραπεζάκια μέσα στα σοκάκια κλέβουν τις εντυπώσεις κάθε ηλικίας.  Επίσης, μια εξαίσια πινελιά στον χώρο δίνουν τα χρωματιστά κοκτέιλ, όπου κατέχουν μια διαφορετική άποψη που ξεπερνά κάθε όριο.

Το Larnaka Going Out σου προτείνει να επισκεφτείς:  

Φοινικούδες

Aποτελεί αναμφίβολα την πιο γνωστή περιοχή της Λάρνακας. Διαθέτει πολλές επιλογές σε εστίαση που καλύπτουν το κάθε γούστο και για αυτό γίνεται επιλογή από αρκετούς για να περάσουν το χρόνο του όλες τις ώρες της ημέρας. Μπορείς να συνδυάσεις μια χαλαρή βόλτα στην αποβάθρα της Μαρίνας Λάρνακας και έπειτα να επιλέξεις το αγαπημένο σου εστιατόριο ‘η καφέ που θα βρεις κατα μήκος της Λεωφόρου Αθηνών.

Το Larnaka Going Out σου προτείνει να επισκεφτείς:

Το Αρχοντικόν / To Arxontikon

 

 

 

Μακένζυ

Μια εξεζητημένη πρόταση στο χώρο της διασκέδασης. Ο ρυθμός στο Μακένζυ παίρνει μια εντυπωσιακή στροφή 180 μοιρών σε σχέση με τους χώρους όπου προαναφέρθηκαν. Μια αναμφίβολα εντυπωσιακή επιλογή για τις καλοκαιρινές εξόδους όπου ο ρυθμός , η μουσική ,η χαλάρωση από την ρουτίνα της ζωής, τα φημισμένα κοκτέιλ παγκοσμίως όλα αυτά συναντιούνται σε ένα χώρο με θέα το ακρογιάλι όπου ονομάζεται ” Μακένζυ”.

Το Larnaka Going Out σου προτείνει να επισκεφτείς: 

 

Bennigan’s Cyprus
Adonis Meze Ouzo Fish Tavern

Πιαλέ Πασιά

Ο όμορφος πεζόδρομος εδώ και 3 χρόνια έδωσε μια άλλη αίγλη στο παραλιακό μέτωπο της πόλης μας. Μπορεί τις πρωινές και τις μεσημεριανές ώρες να μην έχει και τόσο την τιμητική του αλλά το απόγευμα και το βράδυ διαθέτει τις δικές του επιλογές για να περάσεις όμορφα το χρόνο σου, είτε για φαγητό, είτε για καφέ, είτε για ποτό και φυσικά λουκουμάδες, κάτι που δεν βρίσκεις σε άλλα σημεία της πόλης.

 

Bolivar House

 

 

Alasia Cafe

 

The Tudor Inn Bar

Monte Carlo Restaurant Larnaka
Γεύσεις εν Λευκώ

 Εσένα ποιά θα είναι η επιλογή σου;



Κύριες Ειδήσεις





Translate »