Αύριο η ομάδα πρωτοβουλίας πολιτών της πόλης μας με την ονομασία «100,000 δέντρα στη Λάρνακα», διοργανώνει Φεστιβάλ «Φυτέψτε Δέντρα»


Η ομάδα πρωτοβουλίας πολιτών της Επαρχίας Λάρνακας με την ονομασία «100,000 δέντρα στη Λάρνακα» έχει συσταθεί σε συντονιστική επιτροπή με υποομάδες δράσης, με στόχο τον συντονισμό επικοινωνίας μεταξύ Κράτους, Τοπικών Αρχών, Τοπικών επιχειρήσεων, οργανωμένων ομάδων και δημοτών της πόλης και επαρχίας, για την δεντροφύτευση 100,000 δένδρων σε όλη την επαρχία ξεκινώντας από τώρα.

 

Στις 9 Νοεμβρίου 2019 έχει προγραμματισθεί φεστιβάλ στον Δημοτικό Κήπο Λάρνακας υπό την αιγίδα του δήμαρχου κ.Βύρα, όπου καλούμε τον κόσμο να δηλώσει εθελοντής σε ομάδες δράσης αλλά και σε δεντροφυτεύσεις.

θα διατεθούν από τον Δήμο Λάρνακας αριθμός δενδρυλλίων δωρεάν.

Η εκδήλωση θα συνοδεύεται από μουσικά συγκροτήματα και θα υπάρχουν παιδικές κατασκευές.

Είναι γεγονός οτι τα δέντρα μπορούν να απορροφήσουν τεράστιες ποσότητες διοξειδίου του άνθρακα από την ατμόσφαιρα. Αυτή είναι η απλούστερη και η αποτελεσματικότερη λύση, όπως υποστηρίζουν επιστήμονες σήμερα, για την αντιμετώπιση του φαινομένου της κλιματικής αλλαγής.Νοιαζόμαστε για τον αέρα που αναπνέουμε εμείς και τα παιδιά μας, νοιαζόμαστε για το περιβάλλον, τον πλανήτη μας και το μελλον και το τι θα αφήσουμε στις επόμενες γενιές.

Χρειαζόμαστε την βοήθεια σου!!! Η δράση μας αρχίζει εδώ. Έλα και γίνε μέρος αυτής της προσπάθειας!

«ΟΛΗ Η ΛΑΡΝΑΚΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ»

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »