Αυτό το αγροτουριστικό κατάλυμα στη Λάρνακα κλέβει σίγουρα τις εντυπώσεις


Τα τελευταία χρόνια η άνοδος του αγροτουρισμού στην Κύπρο είναι πρωτοφανής και ολοένα περισσότεροι Κύπριοι επιθυμούν την εξόρμηση και τη διαμονή σε όμορφα αγροτυριστικά καταλύματα στα χωριά της Κύπρου.

Τα αγροτουριστικά καταλύματα αυξάνονται συνεχώς με πολλά από αυτό να παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Αναπαλαιωμένα αρχοντικά, παλιά παραδοσιακά σπίτια με πέτρα και ξύλο, ανακαινίσεις και μεταμορφώσεις χώρων σε μίνιμαλ και μοντέρνους σχεδιασμούς που μας αρέσουν ιδιαίτερα.

Ένα τέτοιο αγροτουριστικό κατάλυμα που συνδυάζει την παραδοσιακή ομορφιά της κυπριακής αρχιτεκτονικής με τις μοντέρνες πινελιές το συναντήσαμε στο μικρό χωριουδάκι της επαρχίας Λάρνακας Ψεματισμένος.

Πρόκειται για το Modus Vivendi το οποίο περιλαμβάνει 5 ξεχωριστούς χώρους διαμονείς, που χωρίζονται σε 3 με ένα υπνοδωμάτιο και 2 στούντιο. Ο κάθε ένας από τους χώρους έχει το δικό του όνομα, φιλοσοφία και διακόσμηση όπως για παράδειγμα το Lefko House, το Red House, το Loullaki, το Ochre και το Terra Verte.

To Modus Vivendi διαθέτει και τη δική του πισίνα που είναι ιδανική για το καλοκαίρι. Ένας χώρος ολάνθιστος, σε ένα γαλήνιο χωριό πολύ κοντά στη θάλασσα, ιδανικό για χαλάρωση και διακοπές.

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα του Modus Vivendi ΕΔΩ  και στα τηλέφωνα 24333640 / 99446479

Πηγή: timeoutcyprus.com



Κύριες Ειδήσεις





Translate »