Αυτή την εβδομάδα πάμε για νηστίσιμο γεύμα στο Holy Cow


Η πρώτη βδομάδα του Απρίλη έχει βάλει ήδη μπρος, με ήλιο αλλά και λίγη συννεφιά. Όπως και να έχει όμως ο καιρός δεν επηρεάζει της επιλογές μας εφόσον πλέον αποκαλείται και λίγο ” άστατος”. Όπως και ο καιρός  λοιπόν έτσι και οι γευστικές μας απολαύσεις δημιουργούν μια άστατη και ασταθείς εικόνα, έτσι ώστε να υπάρχει εσωτερική ικανοποίηση των ποικίλων γεύσεων.

Παρ’ όλα αυτά η μεγάλη βδομάδα απέχει ελάχιστες μέρες από σήμερα. Έτσι, και το Larnaka Going Out αποφάσισε να σας βοηθήσει λιγάκι στις επιλογές σας. Σήμερα έχουμε πλώρη προς το Holy Cow, ένα εξαίσιο καφέ-εστιατόριο όπου προσφέρει πρωινό, γεύμα, δείπνο, ποτά αλλά και φυσικά υπέροχους καφέδες.

 Το Larnaka Going Out σήμερα σας προτείνει…

 

Mussels in lime & chili broth!

Φωτογραφία του χρήστη HOLY COW neocanteen.

Το πιάτο περιέχει μύδια σε ζωμό μοσχολέμονου και τσίλι. Επίσης περιέχει ρύζι μπασμάτι αρωματισμένο με πράσινο τσάι πιπερόριζας και λεμονόχορτο. Το συγκεκριμένο πιάτο ανέρχεται στην τιμή των 11.00 Euro μόνο.

Grilled citrus salmon

 

Φωτογραφία του χρήστη HOLY COW neocanteen.

 

Το πιάτο περιέχει σολομό σχάρας με πέστο λεμονιού,κουμπκουάτ και φρέσκου κόλιανδρου. Επίσης περιέχει λαχανικά σχάρας σε ξυλάκι ,ρύζι μπασμάτι αρωματισμένο με πράσινο τσάι πιπερόριζας και λεμονόχορτο. Το συγκεκριμένο πιάτο ανέρχεται στην τιμή των 14.00 Euro μόνο.

 

 Το Holy Cow βρίσκεται στην οδό  Nigritas ,Λάρνακα

και μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 24 650114



Κύριες Ειδήσεις





Translate »