Αν και Φθινόπωρο το Μακένζι βρίσκεται πάντα στις προτιμήσεις


Από τα τέλη του Σεπτέμβρη ο κόσμος της Λάρνακας έχει αρχίσει να έχει στις προτιμήσεις εξόδου του το κέντρο της πόλης , καθώς το καλοκαίρι αποτελεί παρελθόν, ασχετα από τον καιρό που μονο Φθνινόπωρο δεν θυμίζει. Ταυτόχρονα, στο έλευση νέων χώρων και ειδικά του Q City Centre, έχει αναβαθμίσει σε μεγάλο βαθμό το εμπορικό κέντρο και έχει προσελκύσει το κοινό.

Κατά την καλοκαιρινή περίοδο, πολλοί είχαν στις επιλογές τους για έξοδο τη περιοχή του Μακένζι, καθώς η περιοχή με τις επιλογές που προσφέρει και τις νέες νέες αφίξεις που είχε, προσέλκυσε πολύ κόσμο στο να την καταστήσει το απόλυτο hot spot, τόσο για τουρίστες, όσο και για Κύπριους (Λαρνακείς και μη).

Αν και πέρασε το καλοκαίρι και αρχίζει να χειμωνιάζει, το Μακένζι συνεχίζει να είναι ιδανικό για αυτούς που θέλουν να απολαμβάνουν την παραλία σε πιο χαλαρούς ρυθμούς . Φαίνεται ότι σαν περιοχή δεν σταματά να προσελκύει τον κόσμο για όλες τις εποχές του χρόνου. Σίγουρα αυτή την περίοδο αποτελεί ιδανική επιλογή για οικογένειες.

Αν θα συνεχίσεις να επισκέπτεσαι το Μακένζι, το City of Larnaka.com σε ενημερώνει, που μπορείς να βγείς για φαγητό , καφέ και για διασκέδαση κατά τη διάρκεια του χειμώνα που μας έρχεται.

Που θα φας…

Re.Buke Lounge Bar 

Lush Beach Bar

Ammos Beach Bar

Bennigan’s

Zakos Restaurant

Kitsios  Restaurant

Adonis Meze Ouzo Fish Tavern

Gorgona Restaurant

Για καφέ θα πας

Caffe Nero

Haagen Dazs

Re.Buke Lounge Bar 

Για Διασκέδαση & Ποτό θα πας…

Ammos Beach Bar

Lush Beach Bar

Re.Buke Lounge Bar

Για να παρακολουθήσεις ποδόσφαιρο…

Bennigan’s

Για να απολαύσει το παιδί σας παιχνίδι…

Adonis Meze Ouzo Fish Tavern

 

 

Bennigan’s

 

 

Caffe Nero & Kitsios Fish Tavern

Eπιμέλεια 
Νίκη Μιχαήλ



Κύριες Ειδήσεις





Translate »