Αντίστροφη μέτρηση για λειτουργία του Μetropolis Mall – Δείτε τα καταστήματα και όλες τις πληροφορίες


Τις πόρτες του ετοιμάζεται να ανοίξει αύριο το Metropolis Mall στην πόλη μας. Το πολυαναμενόμενο έργο μετά από 2 αναβολές είναι έτοιμο αύριο να υποδεχθεί το κοινό σε έναν άνετο χώρο ο οποίος θα αποτελέσει το νέο spot της πόλης μας.

Θέσεις Εργασίας στο Metropolis Mall

Σχετικά με το εμπορικό κέντρο

… Ένα μέρος να απολαύσετε  την διαδρομή  και για να χαλαρώστε

Τοποθεσία & Προσβασιμότητα

Το METROPOLIS Mall @ Larnaca βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στην καρδιά της Λάρνακας και εκτείνεται από την Γεωργίου Γρίβα Διγενή έως την Γιώργου Χριστοδουλίδη με άμεση πρόσβαση από αυτούς τους δρόμους. Βρίσκεται σε μια μεγάλη διασταύρωση στον κεντρικό δρόμο προς τη Λευκωσία (B2), και η κύρια «αρτηρία» μέσω της Λάρνακας και των γύρω πόλεων, καθιστά το Mall προσβάσιμο σε όλους που έρχονται από τες γύρω περιοχές. Η προνομιακή του θέση κάνει το εμπορικό κέντρο πολύ ορατό και προσβάσιμο από τη διασταύρωση των κύριων αυτοκινητοδρόμων της Κύπρου και βρίσκεται σε στρατηγική τοποθεσία ακριβώς στην καρδιά της Λάρνακας.

Αυτοί οι δρόμοι το καθιστούν βολικό και προσβάσιμο, με μέσο όρο 5-10 λεπτά οδήγησης για τους κατοίκους της Λάρνακας από όλες τις κατευθύνσεις  .

Εκτός από εξαιρετική προσβασιμότητα, το METROPOLIS Mall @ Larnaca  περιλαμβάνει επίσης πλούσιο χώρο στάθμευσης με πολλές στάσεις λεωφορείων και  προσβαση σε  υπηρεσίες  μετακίνησής   ταξί, καθώς και λωρίδα ποδηλάτων και μονοπάτι πεζοπορίας.

Οι ένοικοι του Μetropolis Mall ανα κατηγορία

UNISEX ΜΟΔΑ

Καταστήματα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΙΔΗ

Καταστήματα

ΟΠΤΙΚΑ

Καταστήματα

ΥΠΟΔΗΣΗ & ΤΣΑΝΤΕΣ

Καταστήματα

ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Καταστήματα

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ

Καταστήματα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Καταστήματα

ΔΩΡΑ & ΑΛΛΑ

Καταστήματα

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Καταστήματα

ΦΑΓΗΤΟ & ΠΟΤΟ

Καταστήματα

ΚΑΦΕ

Καταστήματα

Ενοικοι

Το METROPOLIS Mall @ Larnaca ενδέχεται  και στόχο  έχει να γίνει ο μεγαλύτερος κατ’επιλογίν προορισμός αγορών  διασκέδασης και τρόπου ζωής στην Κύπρο.

Με πάνω από 135 καταστήματα, θα φιλοξενεί όλες τις κορυφαίες διεθνείς και τοπικές μάρκες μόδας και με 1.400 χώρους στάθμευσης θα αποτελεί τον απόλυτο προορισμό αγορών για ηδη  μόδας, για ολη την οικογένεια, παπουτσιών,  αθλητικών ειδών, αξεσουάρ, οικιακών ειδών, υπηρεσιών  τεχνολογίας, gadgets, προϊόντα  ομορφιάς, όπως και αναψυχής με εστιατόρια και χώρους ψυχαγωγίας ήδη αρτοποιίας / Ζαχαροπλαστείο

Το εμπορικό κέντρο θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες αγορών όλων των πελατών εντός της εμπορικής ζώνης φέρνοντας ένα ολοκληρωμένο και ευρύ φάσμα λιανοπωλητών και διασφαλίζοντας ότι υπάρχει αρκετή δραστηριότητα για να κρατήσει όλους τους πελάτες ικανοποιημένους.

  



Κύριες Ειδήσεις





Translate »