Ανακαλύψαμε μια υπέροχη φάρμα, που θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους


Ένα υπέροχο πάρκο για πολλές δραστηριότητες, φαγητό και διασκέδαση

Τα παιδιά των πόλεων, δεν έχουν συχνά την ευκαιρία να χαίρονται τη φύση, τα ζώα και το πράσινο. Εξ ου και τα σαββατοκύριακα, που τα παιδιά δεν έχουν σχολείο, οι περισσότεροι γονείς οργανώνουν μονοήμερες εκδρομές σε φάρμες και αγροκτήματα με ζώα και παιχνίδια, για να παίξουν και να διασκεδάσουν όλοι μαζί!

Έχοντας αυτό στο μυαλό δεν θα μπορούσαμε να μη σου προτείνουμε ένα αγρόκτημα που ανακαλύψαμε στη Σκαρίνου, το Αγρόκτημα Άγιος Γεώργιος, που είναι ιδανικό για να ζήσεις με την οικογένεια μια ξεχωριστή, καταπράσινη εμπειρία.

 

Το αγρόκτημα όπως ήδη σου αναφέραμε στεγάζεται σε μία μεγάλη έκταση στο χωριό Σκαρίνου της επαρχίας Λάρνακας

Πρόκειται για μία μεγάλη και καταπράσινη φάρμα, η οποία φιλοξενεί ζώα και πτηνά, όπως γαϊδουράκια, άλογα και πόνυ, με τα οποία μπορείς να βολτάρεις στη γύρω περοχή, αλλά και κατσίκες, γουρούνια, κότες, παγώνια και χήνες, για να γνωρίσεις και να θαυμάσεις.

Ακόμα ο χώρος διαθέτει κι έναν μεγάλο παιχνιδότοπο ιδανικό για ατέλειωτες ώρες διασκέδασης για τους μικρούς μας φίλους.

Στο αγρόκτημα Άγιος Γεώργιος στη Σκαρίνου, υπάρχει επίσης ένα παραδοσιακό σπίτι με παραδοσιακές ενδυμασίες και εργαλεία, όπως και εκκλησίες σε μικρογραφία (το Ρώσικο Μοναστήρι της Γεννήσεως, τον Άγιο Λάζαρο, την Παναγία της Λύσης, την Παναγία της Τήνου).

Το αγρόκτημα είναι ανοικτό καθημερινά για επισκέψης, από το πρωί μέχρι το απόγευμα, καλού κακού όμως πάρε ένα τηλέφωνο για να το επιβεβαιώσεις, καθώς στο χώρο πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες διάφορες εργασίες.

Μάλιστα αξίζει να αναφερθεί ότι από την Κυριάκη 7 Ιανουαρίου και κάθε Κυριακή μεσημέρι λειτουργεί η ταβέρνα στο Αγρόκτημα Άγιος Γεώργιος στην Σκαρίνου, η οποία θα προσφέρει παραδοσιακό μενού με εκλεκτούς μεζέδες, κυπριακό κρασί κάθως και ζωντανή μουσική σε πολύ λογικές τιμές! Για προκρατήσεις παρακαλώ επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 99968483 – 99695386.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα φύγετε όλοι απ’ εκεί γεμάτοι νέες εμπειρίες και χαμόγελα.

Πηγή: Τimeoutcyprus.com

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »