Έρχεται 2ο Mikel στην πόλη μας στη Στρατηγού Τιμάγια


Η γνωστή αλυσίδα καφέ Mikel μετά από ένα χρόνο παρουσίας της στο κέντρο της πόλης στην Πλατεία Παλλάς, επεκτείνεται και ετοιμάζεται να λειτουργήσει το νέο της 2ο κατάστημα στην Λάρνακα στην περιοχή Στρατηγού Τιμάγια, ακριβώς απέναντι από την Alpha Bank.

Η επιλογή ενός 2ου καταστήματος Mikel δεν είναι καθόλου τυχαία στη συγκεκριμένη λεωφόρο, καθώς η Στρατηγού Τιμάγια τα τελευταία δύο χρόνια έχει αναπτυχθεί ιδιαίτερα με το άνοιγμα αρκετών παρόμοιων επιχειρήσεων. Ήδη οι εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη και η έναρξη της λειτουργίας του αναμένεται μέσα Δεκεμβρίου.

Η Mikel Coffee Company ξεκίνησε την πορεία της το 2008, από την πόλη της Λάρισας. Από τα πρώτα χρόνια η στρατηγική της εταιρίας χαράχτηκε με γνώμονα τη δημιουργία ενός δικτύου καταστημάτων καφέ, που θα αναπτυσσόταν, τόσο εντός των ορίων της Ελλάδας όσο και στο εξωτερικό.

Σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 140 περίπου καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα με αρκετά ακόμα καταστήματα να βρίσκονται υπό κατασκευή, είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες καφεστίασης στην ελληνική αγορά, ενώ η εταιρεία,  όπως φαίνεται αναμένει να δημιουργήσει μια σταθερή και δυναμική πορεία επίσης και στην Κύπρο.

Επιμέλεια
Νίκη Μιχαήλ
(Δημοσιογράφος)



Κύριες Ειδήσεις





Translate »