Έρχεται σύντομα το 2ο Starbucks στο Q City Center !


Ένα ακόμα καινούργιο μαγαζί έρχεται να προστεθεί στις επιλογές μας  για τις απογευματινές και τις πρωινές μας εξόδους.

Πρόκειται για τη νέα άφιξη στο κέντρο της πόλης  όπου στεγάζεται στο  Q City Center  όπως είχαμε προαναφέρει και σε προηγούμενο μας άρθρο.

Πρόκειται για το   Starbucks όπου αποτελεί ένα διαχρονικό μαγαζί στις  Φοινικούδες. Τα Starbucks  έρχονται λοιπόν για δεύτερη φορά στο Q City Center και ενδυναμώνουν την παρουσία τους στην πόλη μας προς ικανοποιήση των θαυμαστών τους.

Με το νέο κατάστημα, τα Starbucks σίγουρα αποκτούν παρουσία σε ένα σημείο μοναδικό, αφου αναμένεται ότι με την ολοκλήρωση του το  Q City Centre θα αποτελεί πόλο έλξης για το κοινό της πόλης, αφού θα είναι μια αλλιώτικη πρόταση για ψώνια, καφέ, φαγητό και ποτό (πληροφορίες μιλούν για tapas & wine bar). Να σημειωθεί ότι το Q City Centre διαθέτει 80 διαμερίσματα και αυτό αποτελεί ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για τη λειτουργία του καταστήματος.

Το νέο Starbucks θα βρίσκεται στο κέτρο του Q City Centre και τα τραπεζάκια του θα είναι στην πλευρά της μικρής πλατείας, με θέα το σιντριβάνι που έχει εγκατασταθεί.

Η τοποθέτηση των τελευταίων πινελιών γίνεται τώρα και σύντομα θα ανοίξουν οι πόρτες και στο κοινό όπου θα μπορεί να απολαύσει το γευστικό καφέ του, τα μικρά του εδέσματα αλλά και την εντυπωσιακή του διακόσμηση.

Φωτογραφικό υλικό

 



Κύριες Ειδήσεις





Translate »