Ένα Μελένιο Παιδικό φεστιβάλ γεμάτο δραστηριότητες έρχεται στην Ορεινή Λάρνακα


Το φεστιβάλ που θα γίνει στην Μελίνη στις 15 Σεπτεμβρίου,  θα έχει πολιτιστικό, επιμορφωτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα, με πρόγραμμα στοχευμένο για παιδιά και οικογένειες

 

Το  Μελένιο Παιδικό φεστιβάλ  θα αναδείξει και θα προβάλει την παράδοση, την πολιτιστική κληρονομιά γύρω από την Μελισσοκομία, θα προωθήσει την παραδοσιακή γαστρονομία και θα προσφέρει δυνατότητες ψυχαγωγίας και συναναστροφής, κυρίως σε οικογένειες με μικρά παιδιά από την Κύπρο αλλά και το εξωτερικό.

Το φεστιβάλ θα έχει πολιτιστικό, επιμορφωτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα, με πρόγραμμα στοχευμένο για παιδιά και οικογένειες, μια και η γνώση είναι πολύ σημαντική από τις πιο ευαίσθητες ηλικίες.

Μέσω του  Μελένιου παιδικού φεστιβάλ, θα προωθηθούν και τα 9 χωριά  της Ορεινής Λάρνακας που συμμετέχουν, όλοι οι επαγγελματίες Μελισσοκόμοι, τα προϊόντα Μελιού, οι παραδοσιακές συνταγές με Μέλι, οι μύθοι και ιστορίες γύρω από το Μέλι, που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Η μοναδική του θεματολογία μια και είναι το πρώτο  φεστιβάλ που θα προσφέρει γνώση ,εμπειρία, γευσιγνωσία ειδικά για παιδιά μπορεί να γίνει πόλος έλξης για αρκετές οικογένειες Κυπρίων και τουριστών, το δε περιεχόμενο (Έκθεση προϊόντων, παιδική γωνιά, γαστρονομία, ψυχαγωγικό πρόγραμμα, ξενοδοχείο μελισσών, μελισσο-τραινο, φύτευση Μελισσοκομικών φυτών) η πρωτοτυπία, και ο  μοναδικός  χώρος πραγματοποίησης, σε ένα γραφικό χωριό με ενδιαφέρουσα αρχιτεκτονική, και οι νέοι Μελισσοκόμοι του χωριού, δημιουργούν συνθήκες για μια  επιτυχημένη εκδήλωση.

Ελάτε να παίξουμε, να διασκεδάσουμε και να χαρίσουμε στα παιδιά μας μια υπέροχη μερα με όμορφες εμπειρίες! Ένα ταξίδι στον κόσμο της μέλισσας και του μελιού για μικρούς και μεγάλους!

 

Check In Cyprus - Αρχική



Κύριες Ειδήσεις





Translate »