Έκθεση ζωγραφικής Μελίνας Σκλάβου


Την πρώτη της προσωπική έκθεση εγκαινιάζει η Μελίνα Σκλάβου. Η εικαστικός, παρουσιάζει για πρώτη φορά τα έργα της, την Πέμπτη 3 Μαΐου 2018 στο Myth Factory στη Λάρνακα.

Η έκθεση απαρτίζεται από πίνακες ζωγραφικής μεγάλων διαστάσεων, που αποτυπώνουν συναισθήματα θύμησης, ανάμνησης.  Η εικαστικός αισθητά επηρεασμένη από την αποφράδα μέρα που σημάδεψε την Κύπρο φωτογραφίζει με το πινέλο της, τις τελευταίες στιγμές που κατέγραψε η μνήμη την στιγμή της φυγής και της εγκατάλειψης.

Ο πόνος του ξεριζωμού και ο διακαής πόθος της επιστροφής φουντώνουν. Η στιγμή του φευγιού στη ζωή του καθενός ζωντανεύει, σε μια συνάντηση με την τέχνη. Η μοναξιά του κάθε πίνακα, η ερημιά στο τοπίο, τα σκούρα και θαμπά χρώματα της μνήμης του χρόνου, στην αναμονή  του σήμερα. Στο ίδιο σημείο περιμένοντας το ξεκίνημα.

Τα Εγκαίνια της Έκθεσης θα τελέσει ο Έντιμος Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας.

 

Βιογραφικό

Η Μελίνα Σκλάβου γεννήθηκε στη Λάρνακα. Σπούδασε στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών στην Αθήνα. Αποφοίτησε με Άριστα το 2011. Πήρε μέρος σε σειρά σεμιναρίων στη Σχολή Di Belle Arti di Perugia Συμμετείχε σε αρκετές ομαδικές εκθέσεις σε Κύπρο και Ελλάδα.

 

 

Πληροφορίες Έκθεσης:

Διάρκεια έκθεσης: 3/5/2018-5/5/2018

Εγκαίνια: Πέμπτη 3 Μαΐου 2018 στις 19:30

 

Ώρες λειτουργίας:

 

Χώρος

Myth Factory

Αγίου Λαζάρου 54

Λάρνακα, Κύπρος

@MythFactoryStudio

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 99334046



Κύριες Ειδήσεις





Translate »