Το πιο γλυκό φεστιβάλ επιστρέφει και φέτος στην Οδού


Το Φεστιβάλ Μελιού και Μελισσοκομίας μόλις ανακοίνωσε ημερομηνία

Τα Μελισσοχώρια της Ορεινής Λάρνακας ετοιμάζονται για 5η φορά να τιμήσουν αυτόν το θησαυρό της φύσης με το φεστιβάλ Μελιού και Μελισσοκομίας το οποίο φιλοξενείται σε ένα από τα μελισσοχώρια της περιοχής, στο γραφικό χωριό της Οδούς, το οποίο είναι και το πιο ορεινό χωριό των μελισσοχωριών.

Το φεστιβάλ επιστρέφει και φέτος αναβαθμισμένο και οι διοργανωτές υπόσχονται ότι οι επισκέπτες θα περάσουν μία υπέροχη μέρα χαράς και διασκέδασης αφιερωμένη, αποκλειστικά, στο μέλι και τις θαυματουργικές του ιδιότητες. Θα μάθουν για τη μέλισσα και το μέλι ενώ θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μια μεγάλη γκάμα προϊόντων τα οποία έχουν ως βάση το μέλι και τα υπόλοιπα προϊόντα της μέλισσας (γύρη, βασιλικός πολτός, κερί, πρόπολη). Τέλος, όσοι το επισκεφτείτε θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε το πανέμορφο χωριό της Οδούς και να ανακαλύψετε την ομορφιά και τη μαγεία του!

Στο φεστιβάλ Μελιού και Μελισσοκομίας λαμβάνουν μέρος πέραν των 25 εκθετών με Μέλι και προϊόντα μελιού, από όλη την Κύπρο ενώ θα υπάρχει μια τεράστια γκάμα προϊόντων Γαστρονομίας, ομορφιάς και ευεξίας καμωμένα από μέλι.

Το φεστιβάλ ανοίγει τις πύλες του στις 10:30. Eκεί, θα υπάρχουν εργαστήρια για παιδιά και μεγάλους, κυνήγι κρυμμένου θησαυρού, πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με μουσική και χορούς και φυσικά μπόλικο φαγητό.

Μια μελένια οικογενειακή απόδραση, σε ένα πανέμορφο χωριό όπου θα περάσετε αξέχαστες στιγμές διασκέδασης αλλά και γνώσης!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 99130092.

348840155_299072072529084_1873909488387388874_n.jpgΚύριες Ειδήσεις

Translate »