Τελικά το ”μ” της Αγίου Λαζάρου είναι το Mercato Brunch & Charcuterie


Μεγάλη εντύπωση και ερωτηματικά είχε προκαλέσει το άρθρο της σελίδας μας για το την τοποθέτηση ενός πανό με το γράμμα ”μ” σε κατάστημα της Αγίου Λαζάρου.

 

Οι φήμες έδιναν και έπαιρναν μέχρι την Πέμπτη το απόγευμα όπου το Mercato Brunch & Charcuterie άνοιξε τις πόρτες του και ξεκίνησε τη λειτουργία του. 

Πρόκειται για έναν χώρο ο οποίος συνάδει με το concept της περιοχής, ο οποίος ήρθε να φέρει τη δική του εκδοχή στη Λάρνακα όσο αναφορά το brunch.  Με ένα πανέμορφο χώρο όπου οι ξύλινες πινελιές κυριαρχούν η νέα άφιξη του κέντρου αναμένεται να αποτελέσει για πολλούς Λαρνακείς το νέο στέκι της πόλης. Ειδικά το βράδυ με τη φωτισμένη εκκλησία του Αγίου Λαζάρου το Mercato Brunch & Charcuterie θα χαρίζει στους πελάτες του μια όμορφη νότα.

Αν σκέφτεσαι να το επισκεφθείς το νέο spot της πόλης τότε σου προτείνουμε 2 επιλογές για brunch

• ?????? ?????? •
Τηγανητό Αυγό, καπνιστό ͏b͏a͏c͏o͏n, πλούσια κρέμα τυριών και σάλτσα

 

• ?????????? •

Σολομός, ͏g͏u͏a͏c͏a͏m͏o͏l͏e, ͏c͏o͏t͏t͏a͏g͏e ͏c͏h͏e͏e͏s͏e, ποσέ αυγό & ͏l͏i͏m͏e

 

 

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι απο αύριο στις 13:00 το #mercato ανοίγει τις πόρτες του για το κοινό της Λάρνακας. Πάρτε μια πολύ μικρή γεύση απο το νέο brunch hot spot της πόλης. Μείνετε συντονισμένοι γιατί θα σας εκπλήξουμε ? #mercato_larnaca #mercato #brunch #charcuterie #hotspot #foodporn

Gepostet von Mercato Brunch & Charcuterie am Mittwoch, 27. November 2019Κύριες Ειδήσεις

Translate »