Πρεμιέρα για την ταινία “The Lion King”


Η κλασική ταινία της Disney από το 1994, ζωντανεύει ξανά, αυτή τη φορά σε μια CGI και live action εντυπωσιακή κινηματογραφική μίξη!

 

Η κλασική ταινία της Disney από το 1994 (υπήρξε η ταινία με τις μεγαλύτερες εισπράξεις παγκοσμίως τη χρονιά εκείνη), ζωντανεύει ξανά, αυτή τη φορά σε μία CGI και live action εντυπωσιακή κινηματογραφική μίξη.

Ο ‘Βασιλιάς των Λιονταριών’ σε σκηνοθεσία του Jon Favreau (‘Iron Man’), ταξιδεύει μέχρι την αφρικανική σαβάνα όπου ένας μελλοντικός βασιλιάς γεννιέται. Ο μικρός Simba είναι ο διάδοχος του πατέρα του, Mufasa. Δεν είναι όλοι χαρούμενοι στο βασίλειο, όμως, με την έλευση του μικρού λιονταριού. Ο Scar, ο αδερφός του Mufasa -και μέχρι πρότινος διεκδικητής του θρόνου- έχει άλλα σχέδια. Η μάχη για τον θρόνο θα ποτιστεί με προδοσία, οδηγώντας την κατάσταση σε τραγωδία, με αποτέλεσμα να εξοριστεί ο Simba. Με την βοήθεια όμως των καινούργιων φίλων του, ο Simba θα μεγαλώσει και θα διεκδικήσει αυτά που του ανήκουν και του στέρησαν.

Στο remake του ‘The Lion King’ τις φωνές τους δανείζουν μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ στους αγαπημένους μας χαρακτήρες: η Beyonce είναι η Nala, ο Donald Glover ο Simba, ο James Earl Jones είναι ο Mufasa, ο Seth Rogan είναι ο Pumbaa και ο Chiwetel Ejiofor ο (κακός) Scar. Ο σπουδαίος συνθέτης και βραβευμένος με Όσκαρ Hans Zimmer υπογράφει και αυτή τη φορά τη μουσική.

Η ταινία “The Lion King” θα προβληθεί τόσο στα αγγλικά, όσο και μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

 

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Jon Favreau
Πρωταγωνιστούν: Donald Glover, Beyoncé, Seth Rogen
Διάρκεια: 118′
Πρεμιέρα:18 Iουλίου
Κ-Cineplex 1-6 Λάρνακα: Καθ 17.15 ΕΛΛ / Καθ 17.15, 19.45, 22.15 ENG
Check In Cyprus - Αρχική


Κύριες Ειδήσεις

Translate »