Παναγιώτης Βασιλείου: «Ο Σκαλιώτης δεν είναι απαιτητικός, είναι ποιοτικός»


Γιατί επιλέξατε τα Mikel ανάμεσα σε τόσες εταιρείες καφέ;

 

Όπως όλοι οι φοιτητές είχαν το στέκι τους, έτσι και εγώ είχα τα Mikel στην Θεσσαλονίκη. Εκεί, αφού περνούσαμε πολλές ώρες είχα την ευκαιρία να παρατηρώ, να δοκιμάζω και να ονειρεύομαι. Όταν επέστρεψα, κατάλαβα ότι αυτό που έλειπε από την Κύπρο και συγκεκριμένα από την Λάρνακα ήταν ένα Mikel. Από την πρώτη συνάντηση μου με τους ιδιοκτήτες κατάλαβα ότι είναι το brand καφέ που θα επέλεγα. Η σοβαρότητα, η αγάπη τους για τα Mikel, ο καλός καφές, ο επαγγελματισμός και ο προγραμματισμός τους με έπεισαν ότι είναι η καλύτερη επιλογή.

 

Γιατί κάποιος επιλέγει να πιει το καφέ του στα Mikel;

Τα Mikel δεν είναι μόνο ο καφές, είναι ένα concept που ταιριάζει σε όλους. Τα Mikel είναι ιδανικά για διάβασμα, χαλάρωση, επαγγελματικά ραντεβού, για την παρέα αλλά ίσως και για το πρώτο ραντεβού.

 

 

Γιατί ο Σκαλιώτης, ο οποίος κατά γενική ομολογία είναι ένας απαιτητικός καταναλωτής, αγκάλιασε από την 1ημέρα τα Mikel;

Ο Σκαλιώτης δεν είναι απαιτητικός αλλά ποιοτικός. Ο αδιαπραγμάτευτα καλός μας καφές, τα εκλεκτά και πάντα φρέσκα προϊόντα μας, το χαμόγελο και η εξυπηρέτηση του προσωπικού μας σε συνδυασμό με τον χώρο μας θεωρώ πως είναι οι βασικοί λόγοι που κάποιος επιλέγει τα Mikel. Τέλος, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ότι το 85% των πελατών μας είναι επαναλαμβανόμενοι ανεξαρτήτου ηλικίας και φυσικά λόγω των προσιτών μας τιμών.

 

 

Τι να περιμένουμε από εσάς στο άμεσο μέλλον;

Η ομάδα μου και εγώ ετοιμάζουμε και θα ανακοινώσουμε σύντομα αρκετά projects με επίκεντρο τα Mikel. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα συνεχίσουμε με την ίδια αγάπη, ζήλο και σεβασμό απέναντι σε όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε και μας στηρίζετε καθημερινά.

Σε πιο από τα δυο café σας συχνάζετε πιο πολύ;

Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανένα από τα 2 γιατί τα βλέπω σαν παιδιά μου με αποτέλεσμα να περνάω αρκετές ώρες τις μέρας.

 

 

Ποιος είναι ο δικός σας αγαπημένος καφές από τα Mikel;

Φυσικά και έχω δοκιμάσει όλους μας τους καφέδες αλλά ως κλασσικός τύπος επέλεξα το Freddo espresso μέτριο με μαύρη ζάχαρη (γέλια).

 

Ποια ήταν η πιο ωραία στιγμή που ζήσατε αυτά τα 3 χρόνια ως ιδιοκτήτης των Mikel της πόλης μας. 

 Η πιο ωραία στιγμή μου ήταν το άνοιγμα του 1ου Mikel στην επαρχία Λάρνακας. Βέβαια, ζω και απολαμβάνω καθημερινά ωραίες μικρές αλλά και σημαντικές στιγμές μέσα στα #mikelμου. Όπως αντιλαμβάνεστε αυτή, είναι η επόμενη μας καμπάνια που θα σας ενημερώσουμε σύντομα.

 

 

 Κύριες Ειδήσεις

Translate »