Ο Χρήστος Θηβαίος τον Μάρτιο στη Λάρνακα


Ο Χρήστος Θηβαίος συγκεντρώνει και παρουσιάζει τις καλύτερες στιγμές του,από τους “ΣυνήθειςΥπόπτους” και τον “Άμλετ της Σελήνης” έως το “Σιδερένιο νησί” και την καινούργια του συνεργασία με τον Χάρη Κατσιμίχα, που μετά από 10 ολόκληρα χρόνια απουσίας, μελοποίησε σπουδαίους ποιητές και εμπιστεύτηκε τον Χρήστο Θηβαίο να ερμηνεύσει αυτά τα νέα τραγούδια του, σε ένα άλμπουμ που μόλις κυκλοφόρησε,με τον τίτλο “Από τους κήπους των ψιθύρων”.

 

Το πρόγραμμα του Χρήστου Θηβαίου, περιλαμβάνει ένα μουσικό ταξίδιστη γειτονιά του ΧάρηΚατσιμίχα στο Μπραχάμι και φυσικά μια μεγάλη στάση στη δική του γειτονιά, τα Εξάρχεια, την πιο εναλλακτική της Αθήνας. Τη γειτονιά που συνδέθηκε με μερικές από τις πιο σημαντικές μορφές του νεότερου πολιτισμού μας: Νικόλα Άσιμο, Παύλο Σιδηρόπουλο, Αρλέτα, Κατερίνα  Γώγου.

Επίσης θα ακούσουμε όσα τραγούδια του έχουμε αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια: Ημερολόγιο, Ας Χαθείς, Αγάπη, Δεν Είμαι Άλλος, Παλιός Στρατιώτης, Μικρή Πατρίδα, Βροχή μου, Γυναίκα, Ποια Θάλασσα, και τόσα άλλα που αποτελούν μια σπουδαία μουσική προίκα, αγκαλιά με τα τραγούδια των Αδερφών Κατσιμίχα και τα νέα τραγούδια του Χάρη που θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά ζωντανά. Μαζί του στο πιάνο ο Μάξιμος Δράκος, στα τύμπανα οΚαλλίστρατος Δρακόπουλος  και στην ηλεκτρική κιθάρα ο Κλέων Αντωνίου(από τουςMode Plagal).

Μηχανικός Ήχου: Γιώργος Κορρές
Οpening Αct: Μάριος Ορφανίδης 
Οργάνωση παραγωγής:CricosΚύριες Ειδήσεις

Translate »