Μαρίνα Λάρνακας: Αυτά είναι τα ονόματα των χώρων εστίαστης που ανοίγουν εκεί


Πηγή: www.avant-garde.com.cy

Ενδεικτική ημερομηνία επαναλειτουργίας δόθηκε η 20η Σεπτεμβρίου

Η Μαρίνα Λάρνακας έπειτα από πολλά χρόνια αναμένεται να ανοίξει ξανά τις πόρτες της για το κοινό παρουσιάζοντας ένα νέο, ανανεωμένο προφίλ με καινούργιους χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους.

Η Μαρίνα Λάρνακας, για την ιστορία να αναφέρουμε ότι είναι η πρώτη Μαρίνα που είχε δημιουργηθεί στην Κύπρο. Ξεκίνησε ως μια αποβάθρα η οποία εξυπηρετούσε τις ανάγκες των ψαροκάικων της εποχής ενώ το 1973 αναβαθμίστηκε με σκοπό να μπορεί να υποδέχεται και μεγαλύτερα σκάφη. Έτσι, έκτοτε ονομάστηκε και επίσημα από το τότε Υπουργικό Συμβούλιο ως Μαρίνα. Λίγα χρόνια αρχότερα, μετά την τουρκική εισβολή και συγκεκριμένα το 1977 η διαχείριση της δόθηκε στον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού ενισχύοντας έτσι την Τουριστική υποδομή της πόλης. Από τότε και μετά την αναβάθμιση της παρέχει καταφύγιο και διευκολύνσεις για περίπου 500 σκάφη με τα πληρώματα τους.

Οι νέοι χώροι που έρχονται 

Από τις 20 Σεπτεμβρίου και μετά, η Μαρίνα Λάρνακας εμπλουτίζεται και αλλάζει με νέους χώρους εστίασης και ψυχαγωγία. Ένα, νέο εστιατόριο με ψάρια και θαλασσινά αναμένεται να γίνει το νέο hot spot της Λάρνακας ανοίγει στην Μαρίνα και ονομάζεται Αγκίστρι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μαθαίνουμε ότι πρόκειται για ένα προσεγμένο χώρο που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις φρέσκες πρώτες ύλες με δημιουργικά πιάτα με έμφαση στα ψάρια και τα θαλασσινά.

Παράλληλα, η Μαρίνα Λάρνακας θα αποκτήσει μία νέα all day γουστόζικη καφετέρια που θα στεγάζεται σε ένα κοντέινερ και θα σερβίρει καφέδες.

Το νέο καφεστιατόριο/καντίνα θα λέγεται Κράκεν, ένα όνομα που μας παραπέμπει στον κακό ήρωα από τους «Πειρατές της Καραϊβικής» με την μορφή οχταποδιού. Κράκεν όμως  είναι ένα μυθικό κεφαλόποδο πλάσμα/τέρας της θάλασσας και ανήκει στους Σκανδιναβικούς θρύλους.

1

Η Μαρίνα Λάρνακας θα διαθέτει μοντέρνο παιδότοπο, υπαίθριο σινεμά για προβολές αλλά και χώρο στάθμευσης 250 θέσεων. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να λειτουργήσει και Yaght club.

Η Μαρίνα Λάρνακας αναμένεται πως το επόμενο καλοκαίρι θα καταστεί hot spot για μικρούς και μεγάλους αφού θα υπάρχουν στον χώρο και water sports ώστε σε οι επισκέπτες να μπορούν να απολαμβάνουν στον ίδιο χώρο φαγητό, τα παιδιά να μπορούν να παίζουν στον παιχνιδότο και στα water sports και τα σαββατοκυρίακα να γίνονται προβολές ταινιών στο θερινό σινεμά που θα λειτουργήσει εκεί με το κοινό να σταθμεύει το αυτοκίνητό του στον νέο και άνετο πάρκινγκ που θα λειτουργήσει σύντομα.Κύριες Ειδήσεις

Translate »