Η Cyprus Airways προσφέρει δωρεάν* εισιτήρια για του επηρεαζόμενους επιβάτες της εταιρείας Cobalt


Η Cyprus Airways εκφράζει τη λύπη της για την αναστολή των εργασιών της εταιρείας Cobalt και τη συμπαράσταση της σε όλους τους επηρεαζόμενους.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Η Cyprus Airways θέλοντας να ελαχιστοποιήσει την ταλαιπωρία των επιβατών, θα προσφέρει έως και 20 δωρεάν εισιτήρια για κάθε πτήση μονής διαδρομής (εξαιρούνται οι φόροι αεροδρομίων) για επαναπατρισμό των επιβατών από /προς Λάρνακα, Αθήνα, Βηρυτό και Τελ Αβιβ. Η προσφορά ισχύει για ολες τις πτήσεις της εταιρείας στους πιο πάνω προορισμούς για ταξίδια που θα ολοκληρωθούν έως τις 15 Δεκεμβρίου 2018. Ισχύει για κρατήσεις μέχρι 31 Οκτωβρίου 2018, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Τηλεξυπηρετησης της Cyprus Airways στο +357 24000053 (εκτός Κύπρου) η στο 8000 8111 (εντός Κύπρου), Δευτέρα-Κυριακή 07:30 – 23:30.

*εξαιρούνται οι φόροι αεροδρομίων

Σχετικά με την Cyprus Airways

Τον Ιούλιο του 2016, η Charlie Airlines Ltd, εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κύπρο, κέρδισε το διαγωνισμό για το δικαίωμα χρήσης του εμπορικού σήματος Cyprus Airways για μια δεκαετία. Η εταιρεία ξεκίνησε πτήσεις τον Ιούνιο του 2017 σε 4 προορισμούς.

Η Cyprus Airways έχει ως βάση τη Λάρνακα. Όλες οι πτήσεις της Cyprus Airways λειτουργούν με σύγχρονα αεροσκάφη Airbus A319, χωρητικότητας 144 θέσεων Οικονομικής. Ο μακροπρόθεσμος στόχος της εταιρείας είναι να συμβάλει στην αύξηση του εισερχόμενου τουρισμού στην Κύπρο, ενώ παράλληλα να διευρύνει τις ταξιδιωτικές επιλογές των Κυπρίων .

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας cyprusairways.com ή τις σελίδες μας στο Facebook και το Instagram.

Πληροφορίες για τα ΜΜΕ: Kiki Haida, +357 24 020 976,  kiki.haida@cyprusairways.com

 Κύριες Ειδήσεις

Translate »