Η νέα άφιξη της Ερμού που θα μας ταξιδεύει σε sushi προορισμούς


Μια νέα νότα έρχεται  να δώσει το Yoko Sushi & Bento Cyprus στην πόλη μας και συγκεκριμένα στην Πλατεία Ερμού.

Το Yoko Sushi & Bento Cyprus είναι ένα γιαπωνέζικο street food το οποίο έχει τις ρίζες του στα Αθηναικά εδάφη. Με μεγάλη επιτυχία λοιπόν στην Αθήνα, εκεί στο Κολωνάκι, στην Πατριάρχου Ιωακείμ, έρχεται τώρα να ανεβάσει τον πήχη στα ύψη και στην πόλη μας.

Φωτογραφία του χρήστη Yoko Sushi & Bento Greece.

 

Οι γεύσεις ποικίλουν ανάμεσα από τα διάφορα πιάτα που υπάρχει στην γιαπωνέζικη γαστρονομική κουζίνα.

Αν είσαι και εσύ ένας από τους λάτρεις των σούσι, των μάκι αλλά και πολλών άλλων γευστικών απολαύσεων από την χώρα της Άπω Ανατολής τότε μια επίσκεψη σου στο άμεσο μέλλον επιβάλεται γιατί πολύ απλά θα το λατρέψεις.

 

Φωτογραφία του χρήστη Yoko Sushi & Bento Greece.

Οι ιδιοκτήτες φαίνεται ότι κατέχουν την τέχνη του σούσι και οι συνταγές τους έχουν γίνει αποδεκτές στην Ελληνική πρωτεύουσα, ακόμα και από τους πιο απαιτητικούς της συγκεκριμένης κουζίνας. Τώρα ετοιμάζονται να κατακτήσουν και το κοινό της πόλης μας. Στο νέο μαγαζάκι θα μπορείτε να καθίσετε-  το περιβάλλον είναι καλαίσθητο και  ενδείκνυται για μικρές αποδράσεις μέσα στη μέρα-  ή να τα πάρετε μαζί σας σε πακέτο.

Το Yoko Sushi & Bento Cyprus πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό εντός λίγων βδομάδων. Αν θες να γίνεις και εσύ μέλος της ομάδας του γιαπωνέζικου εστιατορίου μπορείς να επικοινωνήσεις (99 906147) με το εστιατόριο  εφόσον αναζητάει άμεσα προσωπικό.

 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι  τα σχέδια της νέας άφιξης στην πόλη μας έχει αναλάβει ο αρχιτέκτονας Andreas Trisveis

No automatic alt text available.

Το Yoko Sushi & Bento Cyprus βρίσκεται στην πλατεία Ερμού 

// Miss Yoko and Yoko Sushi & Bento now in Cyprus! ツ

//Κυρίες και Κύριοι, υποδεχτείτε την Miss Yoko! ツ //Ladies and gents, give a warm welcome to Miss Yoko! ツ#yoko_sushi #missyoko #nowincyprus #newstore #larnaca #ermousquare #cyprus #eathealthy #eatbeautiful

Posted by Yoko Sushi & Bento Cyprus on Thursday, March 30, 2017Κύριες Ειδήσεις

Translate »