Εβδομαδιαίες γευσιγνωσίες από τη Cavaway


Η εταιρεία Cavaway και το κατάστημα της House of Drinks στη Λάρνακα διοργανώνει εβδομαδιαίες γευσιγνωσίες ανοικτές στο κοινό και εντελώς δωρεάν.

Είναι γεγονός πως η γευσιγνωσία έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σε ένα τεράστιο κίνημα, με αυξημένο ενδιαφέρον τόσο στα απλά κρασιά όσο και στις πιο εκλεκτές ετικέτες. Με αυτό το σκεπτικό, ο στόχος των γευσιγνωσιών είναι να αναπτυχθεί το φαινόμενο της γευσιγνωσίας μέσα από ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον. Παρακάτω υπάρχουν οι γευσιγνωσίες που έχουν διοργανωθεί για τον μήνα Μάρτιο και για όσους ενδιαφέρονται, μπορούν να την ακολουθήσουν στο facebook @cavawayretail, για συνεχή ενημέρωση των διαφόρων εκδηλώσεων που ετοιμάζει.Αυτή την Παρασκευή λοιπόν 16 Μαρτίου 2018 από τις 16:00 μέχρι τις 19:00, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την κάβα Cavaway House of Drinks και να δοκιμάσουν όλη την σειρά του Οινοποιείου Kalamos. Παρών θα είναι ο Θανάσης Ιγνατίου οινοποιός του Οινοποιείου, ο οποίος θα μιλήσει για τα κρασιά και τις ποικιλίες τους.

Επίσης την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018 θα φιλοξενηθεί το Οινοποιείο Μακκάς, από τις 16:00 μέχρι τις 19:00 για την γευστική δοκιμή όλη της σειράς κρασιών του. Παρών θα είναι ο Ανδρέας Ψαράς, παραγωγός / ιδιοκτήτης του Οινοποιείου, ο οποίος θα μιλήσει για την αμπελοοινική ζώνης της ορεινής Πάφου και των κρασιών που εκεί παράγονται.Κύριες Ειδήσεις

Translate »