Ανοίγουν με επιδότηση τα ξενοδοχεία – €39 σε 5στερο (Λίστα)


Από Δευτέρας πας διακοπές σε 5στερο με €39

Ανοίγουν τα ξενοδοχεία για τους Κύπριους από Δευτέρα 10 Μαΐου και δίνεται η τελευταία ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να κάνουν τις διακοπές τους σε 132 καταλύματα / ξενοδοχεία με πολύ χαμηλές τιμές, αξιοποιώντας το Σχέδιο Ενίσχυσης Εγχώριου Τουρισμού.

Η Brief ανέτρεξε στο εν λόγω Σχέδιο επιδότησης, όπου συμμετέχουν 41 Ξενοδοχεία της Επαρχίας Αμμοχώστου21 της Επαρχίας Λευκωσίας – Πύργος Τηλλυρίας32 στην Επαρχία Πάφου16 στη Λάρνακα και 22 στη Λεμεσό και σας παρουσιάζει 30 από αυτά τα οποία αφορούν 5αστερα και 4στερα καταλύματα/ξενοδοχεία.

Εικοσιέξι 4αστερα και τέσσερα 5άστερα ξενοδοχεία συμμετέχουν στο σχέδιο του Υφυπουργείου Τουρισμού, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους πολίτες να κάνουν τις διακοπές τους απολαμβάνοντας τις εγκαταστάσεις και ότι προνοεί ένα ξενοδοχείο αυτών των προδιαγραφών, πληρώνοντας μόνο το 65% του κόστους διαμονής, καθώς το υπόλοιπο 35% επιδοτείται από το Υφυπουργείο Τουρισμού.

 

Σύμφωνα και με την έρευνα της Brief αυτό σημαίνει ότι, το μεγαλύτερο ποσό που θα κληθεί κάποιος να πληρώσει για κάθε διανυκτέρευση σε αυτά τα 30 καταλύματα, είναι €39.

 

Δείτε ΟΛΑ τα ξενοδοχεία ΕΔΩ αναλυτικά

Πηγή: brief.com.cyΚύριες Ειδήσεις

Translate »